برگزاری جشن عید غدیر خم در دانشگاه شهید چمران اهواز - دانشگاه شهید چمران اهواز

دانشگاهیان شهید چمران اهواز با حضور در جشن عید غدیر خم در آیین پرفیض نماز وحدت شرکت کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، حجتالاسلاموالمسلمین عادلینژاد مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی جندیشاپور اهواز در این آیین که پیش از ظهر امروز یکشنبه 26 تیرماه در مسجد امام خمینی (ره) دانشگاه برگزار شد با طرح این پرسش که مولا در زبان و گفتوگو به چه کسی گفته میشود و کارکرد آن چیست؟ و قرار است در جامعه چه نقشی را ایفا کند، بیان کرد: غدیر روایتی متواتر است و از سوی بسیاری از اصحاب پیامبر (ص) نیز بیانشده است؛ هم تواتر لفظی و هم تواتر معنایی دارد.
وی، بیان کرد: امروزه یکی از دغدغههای مهم بشر مسئلهی آزادی است و برای انسان معاصر از اهمیت بسیاری برخوردار است؛ یکی از مهمترین دستاوردهایی که برخی اندیشمندان کشورهای پیشرفته برای خود برمیشمارند این است که کشورهای آزادی هستیم و اگر میخواهند کشورهای توسعهنیافته را نقد، بررسی و تخریب کنند آنها را متهم میکنند که در کشور شما آزادی وجود ندارد.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی جندیشاپور، افزود: این آزادی در پیشفرضهای انسان معاصر تا حدی ارزش پیداکرده است که اگر بخواهند هر چیزی را در حاشیه قرار داده و منزوی کنند آن را بهگونهای ارائه میدهند که در برابر آزادی انسان امروز قرار گیرد و در این صورت آن مطلب منزوی میشود؛ زیرا آزادی بهعنوان بزرگترین دستاورد بشر معاصر مورداحترام و توجه است.
حجتالاسلاموالمسلمین عادلینژاد، ادامه داد: امروزه وقتی میخواهند جوانان را در مقابل دین و در تقابل با اسلام قرار دهند، اسلام، دین و خدا را در مقابل آزادی قرار میدهد، زیرا در ذهن جوان و انسان امروزی آزادی او اصل و اساس است و هرچه در مقابل آن قرار گرفت به حاشیه میرود.
وی، گفت: شاهبیت دستاوردهای انسان معاصر چیزی جز آزادی نیست و چون برای به دست آوردن آن تلاش کرده است آن را بهراحتی از دست نمیدهد.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی جندیشاپور گفت: شهید مطهری در کتاب «آزادی معنوی» این موضوع مهم را طرح میکنند اما آیا باوجود امکانات امروز آزادی معنوی نیز در وجود ما گسترشیافته است؟
حجتالاسلاموالمسلمین عادلینژاد، تصریح کرد: شعارها دربارهی آزادی زیاد شده است و انسانها تصور میکنند همهچیز جزو حقوق آنها است و اگر محدودیتی ایجاد شد سریعاً باید اعتراض، تحصن و مطالبه گری کنند؛ حالآنکه مرحوم مطهری معتقد است زیرساخت همهی آزادیهای اجتماعی، آزادی معنوی و اخلاقی انسانها است.
وی، اضافه کرد: همگی داستان روز جنگ احزاب را شنیدهاید که در آن روز فردی به نام «امر بن عبدود» به میدان آمده بود و مبارز میطلبد و هیچکدام از مسلمانان نیز جرات مبارزه و رویارویی با او را نداشتند. تعبیر تاریخ این است که هر دفعه که او «هلمنمبارز» میطلبید مسلمانان ساکت بودند و میدانستند هرکس به مبارزه با او برود کشته میشود. روایتها اینگونه بیان کردند که پیامبر تا سه مرتبه فرمودند «چه کسی حاضر است با امر بن عبدود مبارزه کند و من بهشت را برای او تضمین میکنم» و همه سکوت میکردند و تنها امیرالمؤمنین (ع) بود که هر سه بار آمادگی خود را برای مبارزه اعلام کردند.
گفتنی است این آیین با حضور دکتر علیمحمد آخوندعلی سرپرست دانشگاه، اعضای هیئتعلمی و کارکنان این دانشگاه همراه بود.