23 01 2021 23:20
کد خبر : 1686143
تعداد بازدید : 603

بازدید معاون اول رئیس جمهور از غرفه‌ی دانشگاه شهید چمران اهواز در نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی

 

 

 
دکتر جهانگیری با حضور در نمایشگاه بین‌المللی تهران از بیست‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی دیدن کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر اسحاق جهانگیری ضمن بازدید از غرفه‌ی شرکت‌های تولیدکننده تجهیزات و فرآورده‌های صنعت نفت و پتروشیمی، با تولیدکنندگان و فعالان این صنعت گفت‌وگو کرد و در جریان مسائل و مشکلات فعالان این عرصه قرار گرفت.
دکتر افشین قنبرزاده رئیس گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه شهید چمران اهواز در بازدید دکتر جهانگیری از غرفه این دانشگاه به ارائه توضیحاتی درباره فعالیت‌های پژوهشی دانشگاه شهید چمران اهواز در حوزه نفت پرداخت.
وی با اشاره به ساخت پمپ‌های سرچاهی میله‌مکشی (SRP) در این دانشگاه، بیان کرد: ازجمله ویژگی‌های این پمپ، توان سه هزار و ۵۰۰ پوندی، کورس هفت و نیم متری، بیشینه‌ی سرعت چهار کورس در دقیقه و بیشینه‌ی تولید دو هزار بشکه در روز بسته به وضعیت چاه است که توان تولید آن در نمونه‌های قدرتمندتر و متناسب با چاه‌های گوناگون نیز وجود دارد. 
مدیر دفتر کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه شهید چمران اهواز، ادامه داد: تاکنون دو پمپ از این نوع در میدان‌های وابسته به شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب نصب‌شده و سومین پمپ نیز در عمق ۱۷۰۰ متری چاه شماره‌ی ۱۴میدان نفتی یاران شمالی نصب‌شده است.
وی با اشاره به اینکه بومی‌سازی پمپ میله‌ای مکشی (SRP) یکی از مهم‌ترین دستاورد‌های دانشگاه در سال‌های اخیر بوده است، عنوان کرد: این نمونه از پمپ برای احیای چاه‌های نفت بدون تولید است که به‌اصطلاح چاه مرده نامیده می‌شود که پمپ (SRP) با استفاده از تکنولوژی فرازآوری مصنوعی می‌تواند این چاه‌ها را احیا کند.
مدیر دفتر کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه شهید چمران اهواز، ادامه داد: نخستین پمپ میله‎ای مکشی موسوم به (SRP) اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۹۷ توسط این دانشگاه در میدان نفتی آب‌تیمور ۵۰ نصب شد که از خروج ۶۰۰ هزار یورو به خارج از کشور جلوگیری و افزایش حداقل ۵۰۰ بشکه‎ای تولید نفت در این چاه را به دنبال داشت؛ دومین پمپ (SRP) نیز شهریورماه سال ۱۳۹۷ بر روی چاه اهواز ۴۸۰ با موفقیت نصب شد.
قنبرزاده اشاره کرد: پمپ‌های (SRP) که به‌عنوان یکی از ۱۰ قلم کالای اساسی وزارت نفت به کارفرمایی شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب و در دانشگاه شهید چمران اهواز طراحی و ساخته‌شده است، نقطه عطفی برای بومی‌سازی تجهیزات و کالاهای صنعت نفت در کشور به شمار می‎رود.
وی همچنین از انعقاد قرارداد اجرای پروژه‌ی مطالعاتی میدان گازی تنگ بیجار به عنوان یکی دیگر از مهم‌ترین قراردادهای حوزه‌ی ارتباط با صنعت دانشگاه شهید چمران اهواز نام برد.
همچنین دکتر زراسوندی دیگر عضو هیئت علمی دانشگاه شهید چمران اهواز نیز به ارایه توضیحاتی درباره طرح‌ها و پروژه‌های این دانشگاه در ارتباط با صنعت پرداخت.
گفتنی است بیست و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی سوم تا ششم بهمن امسال در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برپاشده است.
درج شده توسط: مدیر سایت