آیین گرامی داشت سالروز شهادت دکتر مصطفی چمران اهواز در دانشگاه برگزار شد - دانشگاه شهید چمران اهواز

آیین گرامی داشت سالروز شهادت دکتر مصطفی چمران و روز بسیج اساتید با حضور دکتر محمدحسین صفار هرندی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و حجت السلام و المسلمین موسوی فرد نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اهواز امروز دوم تیرماه در سالن آمفی تئاتر دانشکده اقتصاد و علوم اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز، برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در ابتدای این آیین عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، بیان کرد: موضوع بیانیه گام دوم انقلاب ظرفیت های بسیاری در خود نهفته دارد؛ انقلابی گری مضمون اصل حاکم بر این بیانیه است. مباحثی مانند به بایگانی سپرده انقلاب و .. مسایلی غیرمنطقی هستند؛ البته درباره انقلاب حتما این توضیح ضروری است که از انقلاب برداشت های متفاوتی داریم.
وی، اظهار کرد: آن چیزی که در کشور ما با عنوان انقلاب به ذهن متبادر می شود انقلاب اسلامی با نگرش توحیدی با نگاه به حاکمیت شریعت است؛ انقلابی که مضمون ضد ظلم و عدالت خواه دارد و در درون پرهیز از محافظه کاری و در بیرون پرهیز از نظام های سلطه گرا را نشان می دهد.
صفار هرندی، گفت: اگر می خواهیم شاهد نگرش انقلابی را در دوره خودمان نشان دهیم، زندگی دکتر چمران را می توان مثال زد. اوایل پیروزی انقلاب اسلامی شهید چمران جلساتی را در محیط های دانشگاهی شرکت می کرد و عناصری که خود را قویا انقلابی نشان می دادند در مواجه با وی از تعابیری استفاده می کردند که نشان می داد بویی از انقلابی گری نبرده اند.
وی، عنوان کرد: آنها دکتر چمران را برای مبارزات در لبنان و بودن در کنار شخصیتی مانند امام موسی صدر متهم می کردند؛ اما وقتی کارنامه زندگی این شهید بزرگوار را مرور می کنیم می بینیم ایشان یک رنگ بیشتر نداشته است و آن هم رنگ خدایی و مردمی است. زندگی در لبنان و اطراف آبادان و پاوه و ... برای وی تفاوتی ندارد و در تمامی این احوال و زندگی و در وزارت دفاع نیز یک رنگ است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، بیان کرد: در کارنامه منافقین نام 17 هزار مظلوم ترور ثبت شده است، آن هم ترور توسط کسانی که ادعا میکنند مدافع خلق هستند. فاصله بین ادعا و عمل را میشود در مقایسه بین مدعیان انقلابیگری با انقلابی حقیقی مانند چمران دید و برای شهید چمران فرقی نمیکرد که چه ماموریتی را بپذیرد و اگر بخواهیم یک عنصر آتش به اختیار را معرفی کنیم، شاید کسی بهتر ازشهید چمران نباشد.
صفار هرندی، خاطرنشان کرد: انقلابی مانند دکتر چمران یعنی کسی که بین دنیا و آخرت فاصله قایل نیست و خداوند را در تمامی اعمال خودن ناظر می بیند؛ حضور وی در بحبوحه ماجرای پاوه قابل باور نبود که چنین فرمانده ای بتواند از این وضعیت سالم بیرون بیاید.
وی، گفت: شهید چمران در سلوک عرفانی خود نیز انقلابی و پایبند به دین و شرع است و خداوند به او اراده ای می دهد که ناظران را به حیرت می اندازد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگر از صحبت های خود عنوان کرد: امروز میراث بران فرهنگ سازش در مقابل قدرت های بزرگ آمده اند و حرفهای گذشتگان را تیوریزه می کنند و می گویند که این فهم جدید از انقلاب است.
صفار هرندی، بیان کرد: تسلیم اول جنگ است زیرا امریکایی ها مردم خود را بررسی کرده اند که توان خسارات یک جنگ را ندارند؛ یکی از وعده های نامزدهای ریاست جمهوری امریکا قول دادن برای خارج شدن تمامی سربازان این کشور از خلیج فارس بوده است که البته عملی نشد اما آنها می دانند مردم امریکا دیگر خواهان کشته شدن سربازانشان نیستند.
حجت الاسلام و المسلمین موسوی فردنماینده ولی فقیه در استان خوزستان و امام جمعه اهواز نیز، بیان کرد:امروزه بخش قابل توجهی از جوانان ما وقتی می خواهند در جایگاه استادان قرار بگیرند، شبانه روز تلاش می کنند تا از طریق آزمون وارد دانشگاه شوند؛ تا فرصت وجود دارد باید کار کرد تا به جایگاهی که می خواهیم برسیم.
وی، افزود: انسان های سعادتمند همیشه محاسبه گر هستند و نسبت به حداقل های زندگی قانع اند؛ خداوند بر مسیر زندگی انسان ها گره هایی را قرار می دهد و اگر انسان ها تلاش کنند از این بن بستها رهایی یابد خداوند متعال راه را باز می کند. خداوند در این شرایط سخت از خط قرمز خود که تکلیف الهی است دست برنمی دارد.
دکتر راضی جلالی مسئول بیسج اساتید دانشگاه شهید چمران اهواز نیز بیان کرد: همه ساله به پاسداشت شهادت دکتر چمران در دانشگاه های سراسر کشور آیین هایی برگزار می شود تا یاد و خاطره این شهید بزرگوار زنده نگه داشته شده و تجدید میثاقی نیز با مقام معظم رهبری باشد.
وی، گفت: در یکی دو سال اخیر رویکرد بسیج اساتید به دلیل مشکلات عدیده ای که به واسطه تحریم ها و یا مسایل داخلی ایجاد شده، تغیر یافته و به دنبال حل مسایل هستیم.
مسئول بیسج اساتید دانشگاه شهید چمران اهواز، خاطرنشان کرد: بسیج اساتید علاوه بر برنامه های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و... آمادگی خود را برای همراهی و همکاری با مسئولان و دستگاه های اجرایی اعلام داشته است.
راضی جلالی، اظهار کرد: در حال حاضر بسیج اساتید با تصویب دو اندیشکده شهر سالم و اندیشکده جریان انحرافی فعالیت هایی را در این زمینه ها آغاز کرده است.
گفتنی است این آیین با حضور گسترده مسئولان استانی، اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز، برگزار شد.