پروفایل اساتید - دانشگاه شهید چمران اهواز
استادیار
تاریخ بهروزرسانی: 1404/02/18
نرگس شاه قلیان قهفرخی
دانشکده کشاورزی / گروه مهندسی بیوسیستم
مقالات علمی چاپ شده در مجلات
-
"بهینه یابی شرایط تهیه و مشخصه یابی میکروپودر عصاره چای ترش حاوی آنتوسیانین, به روش خشک کردن پاششی"
پرهام افشاری : نویسنده اول، نرگس شاه قلیان قهفرخی : نویسنده دوم، حسن ذکی دیزجی : نویسنده سوم
مجله مهندسی زراعی، صفحات:393-411، 1403 -
"مطالعه تاثیر امواج پرقدرت فراصوت (HPUS) بر زنده مانی دو نوع باکتری در آب پس از شستشوی گوجه فرنگی"
مژگان اژدر : نویسنده اول، نرگس شاه قلیان قهفرخی : نویسنده دوم، حسن ذکی دیزجی : نویسنده سوم، منصور امین : نویسنده چهارم
مجله مهندسی زراعی، صفحات:95-109، 1403 -
"تهیه و ارزیابی نانو کمپلکس پروتئین-کورکومین با استفاده از پیونددهنده عرضی خوراکی"
نرگس شاه قلیان قهفرخی : نویسنده اول، قدیر رجب زاده : نویسنده دوم
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، صفحات:65-78، 1401 -
"Pilot-Scale Interesterification of Special Fat Blends to Prepare Zero-Trans Margarine: Monitoring the Content and Physicochemical Properties of Fatty Acids"
Narges Shahgholian Ghahfarokhi : First author, Masoud Jalil piran : second author
Iranian Journal of Chemical Engineering, pp.76-94, 2022 -
"Preparation of BSA nanoparticles and its binary compounds via ultrasonic piezoelectric oscillator for curcumin encapsulation"
Narges Shahgholian Ghahfarokhi : First author, ghadir rajabzadeh : second author
JOURNAL OF DRUG DELIVERY SCIENCE AND TECHNOLOGY, pp.1-8, 2019
مقالات علمی ارائه شده در همایشها
-
"مطالعه تاثیر امواج پرقدرت فراصوت(HPUS) بر فعالیت میکروارگانیسم¬های بیماری¬زای آب پس¬شستشوی گوجه¬فرنگی در کارخانه"
مژگان اژدر : نویسنده اول، نرگس شاه قلیان قهفرخی : نویسنده دوم، حسن ذکی دیزجی : نویسنده سوم، منصور امین : نویسنده چهارم
پانزدهمین کنگره ملی و اولین کنگره بین المللی مهندسی مکانیک بیوسیستم و مکانیزاسیون کشاورزی، 1402 -
"استفاده از روشهای اینتراستریفیکاسیون آنزیمی و شیمیایی برای تهیه معادلهای کره کاکائو"
نرگس شاه قلیان قهفرخی : نویسنده اول
بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1400 -
"کاربرد نانواکسیدهای فلزی به عنوان راهکاری نوین در کاهش بار میکروبی آب مصرفی در صنایع تبدیلی"
نرگس شاه قلیان قهفرخی : نویسنده اول، مژگان اژدر : نویسنده دوم، حسن ذکی دیزجی : نویسنده سوم
بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1400 -
"تاثیر اینتراستریفیکاسیون شیمیایی روغن ها بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مارگارین های تهیه شده"
نرگس شاه قلیان قهفرخی : نویسنده اول، مسعود جلیل پیران : نویسنده دوم
سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1398 -
"Model of factory particles Collection on a Laboratory Scale Using an Electrostatic Purifier"
Narges Shahgholian Ghahfarokhi : First author, Shaban Ghavami jolandan : second author
4th international and 29th National Iranian Food Science and Technology Congress, 2023 -
"Particles and Crystals Engineering using Ultrasound Technology"
Narges Shahgholian Ghahfarokhi : First author
4th international and 29th National Iranian Food Science and Technology Congress, 2023 -
"Increasing the effectiveness of oral consumption of curcumin with the help of nanosuspension method"
Narges Shahgholian Ghahfarokhi : First author
Medical Plants: Mechanization & Processing Congress, 2022 -
"Curcumin nanoencapsulation and study of the rigidity of its network structure"
Narges Shahgholian Ghahfarokhi : First author, ghadir rajabzadeh : second author
2nd International Conference on Nanotechnology & Nanoscience, 2021 -
"Influence of chemical interesterification on physicochemical properties of sunflower oil and fully hydrogenated soy oil blends"
Narges Shahgholian Ghahfarokhi : First author, Masoud Jalil piran : second author
3rd International and 26th National Iranian Food Science and Technology Congress, 2019