نرگس شاه قلیان قهفرخی

استادیار

تاریخ به‌روزرسانی: 1404/02/18

نرگس شاه قلیان قهفرخی

دانشکده کشاورزی / گروه مهندسی بیوسیستم

مقالات علمی چاپ شده در مجلات

  1. "بهینه یابی شرایط تهیه و مشخصه یابی میکروپودر عصاره چای ترش حاوی آنتوسیانین, به روش خشک کردن پاششی"
    پرهام افشاری : نویسنده اول، نرگس شاه قلیان قهفرخی : نویسنده دوم، حسن ذکی دیزجی : نویسنده سوم
    مجله مهندسی زراعی، صفحات:393-411، 1403
  2. "مطالعه تاثیر امواج پرقدرت فراصوت (HPUS) بر زنده مانی دو نوع باکتری در آب پس از شستشوی گوجه فرنگی"
    مژگان اژدر : نویسنده اول، نرگس شاه قلیان قهفرخی : نویسنده دوم، حسن ذکی دیزجی : نویسنده سوم، منصور امین : نویسنده چهارم
    مجله مهندسی زراعی، صفحات:95-109، 1403
  3. "تهیه و ارزیابی نانو کمپلکس پروتئین-کورکومین با استفاده از پیونددهنده عرضی خوراکی"
    نرگس شاه قلیان قهفرخی : نویسنده اول، قدیر رجب زاده : نویسنده دوم
    علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، صفحات:65-78، 1401
  4. "Pilot-Scale Interesterification of Special Fat Blends to Prepare Zero-Trans Margarine: Monitoring the Content and Physicochemical Properties of Fatty Acids"
    Narges Shahgholian Ghahfarokhi : First author, Masoud Jalil piran : second author
    Iranian Journal of Chemical Engineering, pp.76-94, 2022
  5. "Preparation of BSA nanoparticles and its binary compounds via ultrasonic piezoelectric oscillator for curcumin encapsulation"
    Narges Shahgholian Ghahfarokhi : First author, ghadir rajabzadeh : second author
    JOURNAL OF DRUG DELIVERY SCIENCE AND TECHNOLOGY, pp.1-8, 2019

مقالات علمی ارائه شده در همایش‌ها

  1. "مطالعه تاثیر امواج پرقدرت فراصوت(HPUS) بر فعالیت میکروارگانیسم¬های بیماری¬زای آب پس¬شستشوی گوجه¬فرنگی در کارخانه"
    مژگان اژدر : نویسنده اول، نرگس شاه قلیان قهفرخی : نویسنده دوم، حسن ذکی دیزجی : نویسنده سوم، منصور امین : نویسنده چهارم
    پانزدهمین کنگره ملی و اولین کنگره بین المللی مهندسی مکانیک بیوسیستم و مکانیزاسیون کشاورزی، 1402
  2. "استفاده از روشهای اینتراستریفیکاسیون آنزیمی و شیمیایی برای تهیه معادلهای کره کاکائو"
    نرگس شاه قلیان قهفرخی : نویسنده اول
    بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1400
  3. "کاربرد نانواکسیدهای فلزی به عنوان راهکاری نوین در کاهش بار میکروبی آب مصرفی در صنایع تبدیلی"
    نرگس شاه قلیان قهفرخی : نویسنده اول، مژگان اژدر : نویسنده دوم، حسن ذکی دیزجی : نویسنده سوم
    بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1400
  4. "تاثیر اینتراستریفیکاسیون شیمیایی روغن ها بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مارگارین های تهیه شده"
    نرگس شاه قلیان قهفرخی : نویسنده اول، مسعود جلیل پیران : نویسنده دوم
    سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1398
  5. "Model of factory particles Collection on a Laboratory Scale Using an Electrostatic Purifier"
    Narges Shahgholian Ghahfarokhi : First author, Shaban Ghavami jolandan : second author
    4th international and 29th National Iranian Food Science and Technology Congress, 2023
  6. "Particles and Crystals Engineering using Ultrasound Technology"
    Narges Shahgholian Ghahfarokhi : First author
    4th international and 29th National Iranian Food Science and Technology Congress, 2023
  7. "Increasing the effectiveness of oral consumption of curcumin with the help of nanosuspension method"
    Narges Shahgholian Ghahfarokhi : First author
    Medical Plants: Mechanization & Processing Congress, 2022
  8. "Curcumin nanoencapsulation and study of the rigidity of its network structure"
    Narges Shahgholian Ghahfarokhi : First author, ghadir rajabzadeh : second author
    2nd International Conference on Nanotechnology & Nanoscience, 2021
  9. "Influence of chemical interesterification on physicochemical properties of sunflower oil and fully hydrogenated soy oil blends"
    Narges Shahgholian Ghahfarokhi : First author, Masoud Jalil piran : second author
    3rd International and 26th National Iranian Food Science and Technology Congress, 2019