15 02 2019 23:03
کد خبر : 1718665
تعداد بازدید : 649

نخستین کارگاه آموزشی استارتاپ کارآفرینی اجتماعی برگزار می شود

نخستین کارگاه پیش‌رویداد استارتاپ تخصصی کارآفرینی اجتماعی با موضوع «خلق ایده» برای عموم دانشگاهیان علاقه مند تشکیل می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، این کارگاه با محورهای فرمول خلق ایده، چگونگی خلق ده ها ایده جدید کسب و کار، بیان ایده در کمتر از یک دقیقه و رمز یک ایده موفق، روز سه شنبه سی‌ام بهمن ماه سال جاری از ساعت 13 تا 16 در معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار می شود.

بنا به این گزارش، دانشگاهیان علاقه مند به شرکت در این کارگاه آموزشی که به صورت رایگان برگزار می شود، برای نام نوبسی می توانند به سامانهhttp://sostartup.ir مراجعه کنند.

شایان ذکر است، مدرس کارگاه خلق ایده، سیدرضا علوی دبیر اجرایی رویداد منطقه ای استارتاپ کارآفرینی اجتماعی است و در پایان، برای کلیه شرکت کنندگان در کارگاه گواهی صادر خواهد شد.

 

 

درج شده توسط: مدیر سایت