16 05 2023 21:11
کد خبر : 1572523
تعداد بازدید : 593

مجله‌ی «دست‌آوردهای روان‌شناختی» به سطح مجلات گروه الف (Q1) ارتقا یافت

 

 

مجله‌ی «دست‌آوردهای روان‌شناختی» دانشگاه شهید چمران اهواز به سطح مجلات گروه الف (Q1) در پایگاه استنادی جهان اسلام ( ISC) ارتقا یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در تازه‌ترین اعلام پایگاه استنادی جهان اسلام (ISC) در خصوص ضریب تاثیر مقالات در سال 1399 نشریه‌ی «دست‌آوردهای روان‌شناختی» موفق به دریافت این عنوان شد.

گفتنی است مجله‌ی «دست‌آوردهای روان‌شناختی» از سال 1397 در دانشکده‌ی علوم تربیتی و روان‌شناسی دانشگاه شهید چمران اهواز با مدیر مسئولی دکتر غلامحسین مکتبی، سردبیری دکتر سودابه بساک‌نژاد، ویراستاری دکتر نوری کعب عمیر و در بخش فنی نیز با همکاری نسرین بهلول و فاطمه بهلول منتشر می‌شود.

برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره‌ی این نشریه به نشانی https://psychac.scu.ac.ir/ مراجعه نمایید.

روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز کسب این موفقیت را به جامعه‌ی دانشگاهی شهید چمران اهواز و متولیان انتشار این مجله شادباش می‌گوید.

 

 

درج شده توسط: مدیر سایت