13 04 2019 23:58
کد خبر : 1716306
تعداد بازدید : 573

لزوم انجام کارهای تحقیقاتی و پژوهشی در حوزه سیل‌های اخیر

 

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با تأکید بر لزوم انجام کارهای تحقیقاتی و پژوهشی درزمینهٔ سیل های اخیر، گفت: در صورت بازنگری بودجه سال 98، برای خوزستان، لرستان و گلستان اعتبارات و طرح‌های ویژه‌ای در نظر گرفته می‌شود.        

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر مسعود برومند در جلسه هم‌اندیشی دانشگاهیان در خصوص مدیریت سیل و مسئولیت اجتماعی دانشگاه که امروز یک‌شنبه 25 فروردین‌ماه در حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد، با اشاره به جایگاه دانشگاه‌های نسل سه و دانشگاه کارآفرین گفت:  اگر دانشگاه و پژوهش به درد مردم و زندگی آن‌ها نخورد، ارزشی ندارد و همه‌کاره‌ای ما برای این است که مردم از آن استفاده کنند.

وی در خصوص اقدامات انجام‌شده در دانشگاه شهید چمران اهواز در پی حوادث اخیر، عنوان کرد: در وزارت علوم تلاش خواهیم کرد با دانشکده‌هایی مانند دانشکده دامپزشکی، دانشکده کشاورزی، دانشکده علوم تربیتی که به‌طور مستقیم درگیر مسائل سیل هستند همکاری‌های لازم را داشته باشیم.  
معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری افزود: دانشگاه شهید چمران اهواز این ظرفیت را دارد که در حوزه‌های مختلف ازجمله کشاورزی، آب و ... با مسئولان استانی تعامل داشته باشد.

برومند تصریح کرد: دانشگاهیان باید احساس کنند نماینده واقعی مردم هستند و در دانشگاه شهید چمران اهواز نیز طرح‌هایی دیده شود که شاید نیازمند گروه‌های علمی و تخصصی سایر دانشگاه‌ها باشد.                               

معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خوزستان نیز در این نشست، گفت: دانشگاه‌ها به حوزه مشکلات و مسائل بعد از سیل توجه داشته باشند و پیشنهادات و راهکارهای خود را در این زمینه ارئه دهند         
علی‌حسین حسین‌زاده، اظهارکرد: اکثر گروه‌های دانشگاهی در حوزه‌های مختلف کمک‌رسانی برای مقابله با سیل حضور دارند که باید توجه داشت در حوزه مشاوره، دامپزشکی و... به چه شکلی عمل کنیم.              
وی افزود: خوزستان در برداشت گندم کشور، رتبه اول یا دوم را دارد و بخش عمده‌ای از گندم کشور را خوزستان تامین می‌کند.

معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خوزستان ادامه داد: زمین‌های نیشکر خوزستان، 120 هزار هکتار هستند که بخش زیادی از آن‌ها زیر آب رفته‌اند؛ پس از چند سال خشک سالی امسال برای کشاورزان سال خوبی بود و کشت فراوانی انجام شد و کشاورزان می‌توانستند برداشت خوبی داشته باشند اما بخش عمده این زمین‌ها در زمان برداشت محصول به زیر آب رفت و کشاورزی با وضعیت سخت بعد از سیل نیز مواجه است.                    
حسین زاده تصریح کرد: دولت درخواست داده است تا دو میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی برای کمک به سیل زدگان برداشت کند که امیدواریم با این درخواست موافقت شود تا به این ترتیب بخشی از مشکلات مردم حل شود.  
            

گفتنی است این نشست با حضور دکتر نظرپور معاون اداری و مالی وزارت علوم و دکتر نیسی مدیرکل دفتر حمایت و پشتیبانی امور پژوهش و فناوری وزارت، دکتر خواجه رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز و جمعی از اعضای هیئت‌علمی دانشگاه برگزار شد.

درج شده توسط: مدیر سایت