12 04 2022 03:04
کد خبر : 1614238
تعداد بازدید : 609

دانشگاه شهید چمران الگویی ارزشمند برای بهبود وضعیت آموزشی و پژوهشی دانشگاه سان‌سیمون است

 
رییس دانشگاه سان‌سیمون بولیوی گفت: دانشگاه شهید چمران اهواز به عنوان قدیمی‌ترین دانشگاه ایران با توجه به رنگینک بالای خود الگوی مناسب و ارزشمندی برای بهبود وضعیت آموزشی، پژوهشی و مدیریتی در دانشگاه سان‌سیمون است.  
 
به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز ، مهندس خولیو سزار مِدینا گامبوئا، رئیس دانشگاه عالی سان‌سیمون در این نشست با اشاره به ظرفیت های این دانشگاه و هدف  از امضای تفاهمنامه همکاری مشترک با دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: خدا را شاکریم که نزد سرپرست، اعضای هیئت علمی و سایر مسئولان این دانشگاه هستیم ؛ توضیحات کاملی که سرپرست دانشگاه برای ما نقل کرد قلب‌های ما را برای این مردم پر از ارزش و احترام کرد چرا که آن ها برای داشتن آزادی و استقلال کامل خود در طول سال‌ها، جانانه مبارزه کرده‌اند.
 
وی افزود: وقتی کسی با عشق و احساس مواردی را نقل می‌کند، بی شک همه قلب‌ها را با خود همراه می سازد و ما نیز در خصوص ظرفیت های استان خوزستان و دانشگاه شهید چمران اهواز با این مجموعه بیش از گذشته همدل شده‌ایم.
 
 
رییس دانشگاه سان‌سیمون بولیوی گفت: دانشگاه ما در شهر کچوبانبا بولیوی واقع شده است که در از قدمتی بالغ بر ۱۹۰ سال برخوردار است؛ اسم این دانشگاه از نام یک آزادیخواه بزرگ به نام سیمون بولیوار گرفته شده است. این دانشگاه به تدریج تغییر کرده و‌ بر اساس نیازهای ملت و منطقه توسعه یافته است. 
 
وی ادامه داد: اکنون حدود ۸۲ هزار دانشجو و یک هزار و ۵۰۰ استاد دانشگاهی در ۱۴ دانشکده حضور دارند؛ در دانشگاه ما دانشکده‌های پزشکی، مهندسی، علوم انسانی و اجتماعی و هنر و معماری فعالیت دارند.
 
وی بیان کرد:  دانشگاه‌های دولتی بولیوی  رایگان بوده و درآمد ما تنها از طریق برگزاری آزمون های ورودی است.
 
رییس دانشگاه سان‌سیمون گفت: دانشکده های داریم که رقابت برای ورود به آن ها بالا است چرا که تنها سالانه ۲۵۰ دانشجو می پذیرد.
 
وی اظهار داشت: همواره مشکلاتی بر اساس قوانین و نحوه اجرای آن ها داریم و سعی می کنیم سومین اجلاس داخلی خود را برگزار کرده تا برای بررسی مسایل و به روز رسانی رشته ها اقدامات خوبی صورت دهیم.
 
وی بیان کرد: یکی از مشکلات عمده ما استقبال جمعیت بالایی از دانشگاه است که پذیرش تمامی دانشجویان تا حدودی موجب پایین آمدن کیفیت آموزش شده است و باید در این اجلاس تلاش کنیم تا این شرایط بهتر مدیریت کنیم.
 
رییس دانشگاه سان‌سیمون بولیوی گفت: همچنین با چالش های جدیدی نیز مواجه هستیم که باید رشته‌ها را به روزرسانی کنیم  چرا که منابع اساتید ما مربوط به سال های گذشته است و باید به روز رسانی کنیم تا به سطح علمی بالایی برسیم . 
 
وی گفت: سعی داریم با دانشگاه شهید چمران اهواز تعامل خوبی برقرار کنیم تا به نتایج درخشانی در حوزه ارتقای کیفیت آموزش برسیم. اجلاس داخلی ما پیش آمدگی برای کنگره بزرگ پنجم نوامبر است و این آمادگی را داریم تا برمی از مسئولان دانشگاه چمران در کنار ما باشند تا پیشنهادات و تجربیات ارزشمندی برای مدیریت دانشگاه بولیوی از آن ها دریافت کنیم.
 
وی تصریح کرد: همچنین از سرپرست دانشگاه شهید چمران اهواز نیز به صورت مجازی دعوت می کنیم تا به ما در این اجلاس یاری دهد.
 
رییس دانشگاه سان‌سیمون بولیوی افزود: اولویت دیگر ما تعامل با دانشگاه‌هایی است از نظر رنکینگ جایگاه بالای دارند. دفتری برای همکاری های بین الملل داریم اما دفتری برای ارتباط با صنعت نداریم. می توانیم روش هایی را که تجربه شده است الگوبرداری کنیم و دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه شهید چمران اهواز الگوی بسیار مناسبی برای دانشگاه سمسیمون است که قطعا آن را اجرایی خواهیم کرد. 
 
وی گفت: برگزاری دوره‌های کوتاه مدت و بلند مدت ما را به شناخت هرچه بیشتر از ظرفیت‌های دانشگاه شهید چمران اهواز نزدیک تر می کند.
 
وی ادامه داد: همچنین در بحث تحقیقات علمی دانشگاه ما ۲۰ سال با همکاری کشور سوئد فعالیت می کند اما اکنون کمبود افراد در مقطع دکتری احساس می شود چرا که بیشتر تحقیقات به سمت کشور سوئد است. 
 
رییس دانشگاه سان‌سیمون بولیوی گفت:  دانشگاه شهید چمران در بحث انرژی، نفت و گاز، اداره جایگاه های نفت و گاز و حقوق نفت و گاز جایگاه بالایی دارد که در این زمینه در خیلی از موارد از کشور ما حق خوری شده که می‌توانیم در این زمینه نیز تعامل و مشورت بیشتری با دانشگاه شهید چمران دانسته باشیم.
 
وی خاطر نشان کرد: تلاش دولت چندملیتی بولیوی در سال ها اخیر توسط برخی از بزرگان این کشور باعث شد بحث خام فروشی کمتر و به سمت ارزش افزوده پیش برویم. 
 
وی بیان کرد: همچنین در بحث رنکینگ‌های بین المللی در رنک ۱۵۰۰a هستیم ؛ برنامه هایی برای ارتقای جایگاه‌ دانشگاه داریم که راه اندازی مدرسه ای برای پیشرفت اساتید در دو رده سنی بالای ۵۰ سال و زیر ۵۰ سال، به این منظور  در اولویت است؛ در این مدرسه اساتید زیر ۵۰ سال را بیشتر با کارهای تحقیقاتی آشنا می کنیم. 
 
رییس دانشگاه سان سیمون بولیوی گفت: اکنون از اساتید دانشگاهی بخصوص دانشگاهی شهید چمران اهواز دعوت می کنیم تا در این مدرسه با زبان انگلیسی با ما مشارکت داشته باشند.
 
وی بیان کرد: همچنین از سرپرست دانشگاه شهید چمران اهواز نیز دعوت به عمل می آوریم تا ابتدا به صورت حضوری یا در نهایت به صورت مجازی در این دوره های تخصصی برای کمک به دانشگاه سمسیمون حضور پیدا کنند.
 
رییس دانشگاه سان‌سیمون بولیوی گفت: یکی از درخواست های اصلی ما در بحث ارتقای جایگاه علمی و انتقال تجربیات و فناوری است که بی شک در این زمینه می توانیم به نقطه مشترک خوبی برسیم.
 
سرپرست دانشگاه شهید چمران اهواز نیز در پاسخ به سخنان سفیر بولیوی گفت: سخنان خوبی را شنیدیم و خرسندیم که این برنامه ها مورد استقبال طرفین قرار گرفته که بی شک این تفاهمنامه و تعامل در تحکیم و تقویت روابط علمی و بعضا روابط سیاسی طرفین تاثیرگذار است.
 
دکتر آخوندعلی‌در پاسخ به این سخنان گفت: نکته جالب توجه که احساس کردیم این بود که اسامی دو دانشگاه شهید چمران اهواز و سمسیمون بولیوی بر مبنای انسان‌های وارسته و‌ عدالتخواه انتخاب شده است. 
 
وی تصریح کرد: علاوه بر بحث های آموزشی و تحقیقاتی ، یک بحث مهم زیست محیطی در این منطقه مطرح است و آن هم وجود پدیده گرد و غباری این که اکنون تعداد زیادی از شهرهای کشور ما را در برگرفته است.
 
سرپرست دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: ما دانشگاهیان باید تلاش و پیگیری کنیم تا طرح‌های بزرگی نظیر گاب در ترکیه متوقف شود؛ رودخانه‌های بزرگی نیز مانند دجله و فرات که بخشی از سرچشمه های آن از کوه‌های ترکیه است تاریخ و تمدن کشورهای قدیمی نظیر سوریه، اردن، عراق و قسمت‌های جنوبی ایران را تحت تاثیر قرار داده‌اند؛ تالاب بین المللی هورالعظیم در قسمت های جنوبی استان از رودخانه های دجله و منتهی‌الیه کرخه تشکیل شده است ولی با احداث سدهای بی حساب در بلندی‌های ترکیه بخش وسیعی از زمین های عراق و سوریه لم‌یزرع می شود و این گرد و غبار طغیان طبیعت بر علیه این اقدام غیر طبیعی است.
 
وی افزود: ما دانشگاهیان باید حرکتی جدی در راستای تعدیل استفاده از منابع آب بر بالادست کشور عراق و سوریه داشته باشیم چرا که با کاهش حقابه‌های پایین دست ظلم بزرگی بر مردم منطقه وارد می شود. 
 
دکتر آخوندعلی خاطر نشان کرد: امید است در آینده ای نزدیک چه به صورت مجازی و چه به صورت حضوری بتوانیم تعامل بیشتری برای تحقق توسعه و پیشرفت هر دو دانشگاه داشته باشیم و این تفاهم نامه نیز سرآغازی برای این همکاری ارزشمند باشد.
درج شده توسط: مدیر سایت