18 02 2021 03:27
کد خبر : 1684193
تعداد بازدید : 638

برگزاری همایش ملی مجازی‌سازی دروس کارگاهی و عملی هنر(چالش‌ها و راهکارها) در دانشکده‌ی هنر شوشتر

 

 

همایش ملی «مجازی‌سازی دروس کارگاهی و عملی هنر» ( چالش‌ها و راهکارها) به میزبانی دانشکده‌ی هنر شوشتر داشگاه شهید چمران اهواز و به صورت برخط، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در آیین گشایش همایش، دکتر منصور کلاه‌کج، رئیس دانشکده‌ی هنر شوشتر و دبیر علمی همایش ملی «مجازی‌سازی دروس کارگاهی و عملی هنر» (چالش‌ها و راهکارها) از ارسال 22 مقاله به دبیرخانه این همایش خبر داد و گفت: از این تعداد 14 مقاله از سوی داوران پذیرفته شده که سه مقاله در کنفرانس ارایه  شد.

وی افزود: مقالات برتر پذیرفته شده نیز در فصلنامه‌ی علمی «پیکره» دانشکده‌ی هنر شوشتر دانشگاه شهید چمران اهواز، به چاپ می‌رسد.

رئیس دانشکده‌ی هنر شوشتر، بیان کرد: «مقایسه‌ی تطبیقی آموزش مجازی کلیه‌ی رشته های کارگاهی، علمی و آزمایشگاهی با رشته‌های هنر و بهره‌گیری از تجربیات آن‌ها»، «آموزش مجازی در دروس مختلف عملی و کارگاهی رشته‌های زیر گروه هنر مانند معماری، شهرسازی، مرمت، باستان شناسی، گرافیک، عکاسی، نقاشی، مجسمه سازی، موسیقی، طراحی صنعتی، صنایع دستی، فرش، سینما و تئاتر»، «تمرین و برنامه‌ی درسی» (برنامه های درسی و تغییرات متناسب با ارایه مجازی در هر درس)، «نظارت و ارزیابی آموزش» (میزان اثربخشی، راستی آزمایی و ...)، «معرفی نرم‌افزارها و وسایل کمک آموزشی مناسب و موفق در رشته هنر» (معرفی فضاهای عمومی و سامانه‌های اختصاصی مراکز آموزشی، معرفی و نقد بسترهای الکترونیکی) و «بررسی مبانی نظری و تاریخچه آموزش مجازی فنون عملی و کارگاهی در ایران و جهان» (تجربیات، رویکردها، چالش‌ها و موانع، میزان اثربخشی و... مبانی نظری حامی آموزش مجازی دروس کارگاهی و عملی)، از محورهای علمی این همایش بوده است.

  گفتنی است در همایش ملی «مجازی‌سازی دروس کارگاهی و عملی هنر»(چالش‌ها و راهکارها) دکتر علیرضا جلیلی‌فر معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید چمران اهواز به بیان مطالبی درباره‌ی شیوه‌ی مجازی‌سازی دروس پرداخت.

همچنین دکتر پریسا شاد قزوینی، عضو هیئت علمی دانشکده‌ی هنر دانشگاه الزهرا (س) و رئیس انجمن هنرهای تجسمی ایران و دکتر سید علی اکبر صفوی، عضو هیئت علمی دانشگاه شیراز و رئیس انجمن یادگیری الکترونیکی ایران، سخنران‌های کلیدی این همایش بوده‌اند.

 پس از ارایه‌ی مقالات برگزیده نیز دکتر بهنام کامرانی عضو هیئت علمی دانشگاه هنر تهران و از پیشگامان «مجازی‌سازی دروس عملی هنر مبتنی بر موبایل و اپلیکشن‌ها» به سخنرانی پرداخت.

 

درج شده توسط: مدیر سایت