12 11 2019 21:51
کد خبر : 1707144
تعداد بازدید : 585

ارسال 150 مقاله به نخستین کنفرانس ملی "کودکان استثنایی" در دانشگاه شهید چمران اهواز

 

دبیر علمی نخستین کنفرانس ملی "کودکان استثنایی از منظر روان‌شناسی تربیتی، علوم شناختی و آسیب‌شناختی" از ارسال 150 مقاله به دبیرخانه این کنفرانس در دانشگاه شهید چمران اهواز، خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر منیجه شهنی ییلاق در آیین آغازین این کنفرانس که امروز چهارشنبه 22 آبان ماه در آمفی‌تئاتر دانشکده علوم تربیتی و روان‌شناسی برگزار شد، بیان کرد: از این تعداد 24 مقاله به‌صورت شفاهی و 30 مقاله به‌صورت پوستر ارائه می‌شود.

وی هدف از برگزاری این کنفرانس را ارائه دستاوردهای علمی و پژوهشی مرتبط با کودکان استثنایی و گردهم آمدن استادان، دانشجویان و افراد صاحب‌نظر این رشته از سراسر کشور دانست.

عضو هیئت‌علمی دانشکده علوم تربیتی و روان‌شناسی دانشگاه شهید چمران اهواز، خاطرنشان کرد: هدف سازمان آموزش‌وپرورش یاید تلاش در راستای افزایش توانایی و امکانات آموزشی، خدماتی، روان‌شناختی و تربیت مربیان کارآزموده و کمک به خانواده‌های کودکان استثنایی باشد.

شهنی، تأکید کرد: امیدواریم این کنفرانس قدمی کوچک برای رسیدن به اهداف عالی و برنامه‌ریزی‌های بهتر برای کودکان استثنایی باشد.

دکتر علی حقیقی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز نیز ضمن قدردانی از برگزارکنندگان این کنفرانس، خاطرنشان کرد: برگزاری کنفرانس ملی کودکان استثنایی برای نخستین بار در دانشگاه بسیار مهم و باارزش است و امیدواریم بتوانیم در سال‌های آینده نیز شاهد برگزاری هرچه بهتر این رویداد مهم باشیم.

دکتر یوسفعلی عطاری رئیس سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره استان خوزستان هم در این نشست گفت: تمامی افراد استثنایی هستند و به‌جای این اصطلاح باید برای این کودکان از عنوان کودکان بااستعدادهای خاص نام برد.

در ادامه دکتر ممبینی مدیر آموزش‌وپرورش استثنایی استان خوزستان نیز بیان کرد: اولین گام در آموزش‌وپرورش کودکان استثنایی بیش از 80 سال قبل در ایران برداشته شد.

وی در ادامه به ارائه آمار در خصوص کودکان استثنایی پرداخت و گفت: طرح سنجش سلامت جسمانی نو ورودان به دبستان و پیش‌دبستانی هرساله در استان خوزستان انجام می‌شود و در این طرح به دنبال بهبود کیفی آموزش‌وپرورش و همچنین تشخیص به‌موقع اختلالات در کودکان هستیم.

دکتر آتش‌افروز مدیر گروه روان‌شناسی دانشکده علوم تربیتی و روان‌شناسی دانشگاه شهید چمران اهواز نیز بر اهمیت هرچه بیشتر به افراد دارای معلولیت و شرایط خاص تأکید کرد و گفت: خدمت کردن به کودکان استثنایی برای تمام جامعه یک وظیفه است و نباید از آن به‌عنوان لطف به این افراد نام‌برده شود.

وی، خاطرنشان کرد: امروزه تمامی ابزارهایی افراد بزرگ‌سال و سالمند را مدیون کودکان استثنایی هستیم زیرا اگر برای رفع نیازهای آن‌ها تلاش نمی‌شد، دستگاه‌های مانند سمعک، ویلچر و ... نیز وجود نداشت.

عضو هیئت‌علمی دانشگاه شهید چمران اهواز، بیان کرد: در منابع دینی نیز بر توجه هرچه بیشتر به کودکان استثنایی و حمایت از آن‌ها تأکید شده است.

همچنین در این کنفرانس دکتر جعفری معاون توان‌بخشی اداره کل بهزیستی استان خوزستان به بیان نکاتی درباره لزوم مناسب‌سازی فضاهای عمومی برای افراد معلول و کودکان استثنایی پرداخت.

گفتنی است کنفرانس ملی کودکان استثنایی با استقبال اعضای هیئت‌علمی و دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز و با حضور استادانی از دانشگاه‌های کشور برگزار شد.

 

درج شده توسط: مدیر سایت