19 05 2019 22:39
کد خبر : 1713809
تعداد بازدید : 493

آیین گرامی داشت سوم خردادماه سالروز آزادسازی خرمشهر در دانشگاه برگزار شد

 

آیین گرامی داشت سوم خردادماه سالروز آزادسازی خرمشهر امروز دوشنبه 30 اردیبهشت‌ماه در آمفی‌تئاتر دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید چمران اهواز، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در ابتدای این آیین حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید محسن شفیعی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بیان کرد: کار مورخ و پژوهشگر ثبت حوادث تاریخی است؛ گاهی محققی پرشور از نسخه‌ای خطی و روایتی تاریخی صحبت می‌کند اما بطن جامعه حس و شوقی ندارد ولی پیام‌های حوادث تاریخی برای جامعه مهم است به همین دلیل می‌گویند جامعه بدون تاریخ مانند انسان بدون شناسنامه است.

وی عنوان کرد: پیام‌های تاریخی موردنیاز جامعه است و جزئیات آن بسیار مهم می‌باشد؛ در آغاز جنگ شهید علم  الهدی با برنامه‌ریزی شماری از عشایر عرب استان خوزستان را به دیدار امام خمینی(ره) بردند تا به دشمن نشان دهند جنگی که کشور عراق آغازگر آن بوده است، جنگی قومیتی نیست.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شهید چمران اهواز، بیان کرد: این دیدار 5 دی‌ماه سال 59 و روز جمعه صورت گرفت و وقتی این مطلب اهمیت می‌یابد که بدانیم حضرت امام مقید بودند در روز جمعه ملاقاتی را به حضور نپذیرند و در این روز اعمال روز جمعه را انجام می‌دادند و این دیدار پیش از ظهر روز جمعه صورت گرفت و نشانگر این است که ایشان برای این دیدار این ضرورت و ارجمندی را قائل شده‌اند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید محسن شفیعی، خاطرنشان کرد: خاطرات هشت سال دفاع مقدس باید بازگو شود تا رویدادهای آن دوران برای همیشه در یادها باقی بماند.

در ادامه زهرا دلپسند رزمنده دوران دفاع مقدس، بیان کرد: خرمشهر شهری با ناگفته‌های بسیار زیاد است و بی‌شمارند کسانی که می‌توانند انتقال‌دهنده خاطرات روزهای دفاع مقدس باشند.

وی بیان کرد: کسانی که با دست‌خالی در روزهای نخست شهر خرمشهر را نگه داشتند در عین قدرت و شهادت مظلوم نیز بودند.

رزمنده دوران دفاع مقدس، عنوان کرد: در آن دوران زنان نیز دوشادوش مردان به دفاع از خرمشهر پرداختند و در چندین حوزه به خدمت‌رسانی مشغول بودند.

وی در ادامه به ذکر خاطراتی از رشادت‌های زنان در دفاع از شهر خرمشهر پرداخت.

دکتر مسعود صفایی مقدم از فرماندهان دوران دفاع مقدس و عضو هیئت‌علمی دانشگاه شهید چمران اهواز نیز، بیان کرد: سوم خرداد یک حماسه در کنار تمامی حماسه‌های چهل سال گذشته است.

وی، افزود: حوادثی مانند سوم خرداد باید موردبررسی جدی قرار گیرد و بتوانیم از این رخدادهای مهم درس بگیریم .

اولین معاون جنگ دانشگاه‌های کشور و دانشگاه شهید چمران اهواز، ادامه داد: در حال حاضر کشور با مشکلاتی روبرو است و باید بتوانیم برای حل این مشکلات از تجربیات موفق گذشته استفاده کنیم.

عضو هیئت‌علمی دانشگاه شهید چمران اهواز، خاطرنشان کرد: سوم خرداد حماسه‌ای کاملاً تکلیفی بود؛ یعنی مردم احساس تکلیف کردند و به صحنه آمدند و این دو جزو خصیصه‌های انقلاب اسلامی بوده است.

صفایی مقدم، گفت: انقلاب اسلامی ایران نیز، مردمی بود و اقشار مختلف دوشادوش هم برای رسیدن به آرمان‌های انقلاب و امام راحل تلاش کردند. انقلابی که به‌عنوان رخدادی عظیم و خواسته یک ملت مطرح‌شده است.

وی، اضافه کرد: در جریان انقلاب اسلامی ایران شاهد خشم از سوی مردم نبودیم، بلکه مردم شادمانه در تظاهرات‌ حضور می‌یافتند. عشق و احترام متقابل بین مردم و امام خمینی(ره) بسیار مهم بود.

گفتنی است در این آیین که به همت دفتر امور شاهد و ایثارگر دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد، دکتر خواجه رئیس دانشگاه و جمعی از مسئولان، اعضای هیئت‌علمی و دانشجویان نیز حضور داشتند.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

درج شده توسط: مدیر سایت