دکتر علیمحمد آخوندعلی، حجتالاسلاموالمسلمین سید محسن شفیعی و جمعی از مسئولان دانشگاه شهید چمران اهواز با خانوادهی استادِ شهید مجید محمدی از شهدای مدافع حرم دیدار کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر علیمحمد آخوندعلی سرپرست دانشگاه شهید چمران اهواز در این دیدار که پیشازظهر چهارشنبه ۱۳ بهمنماه در دومین روز از دهه فجربرگزار شد، بابیان اینکه شرعاً و عرفاً خود را مدیون شهدای مدافع حرم میدانیم، اظهار کرد: تکریم خانوادههای شهدا و پاسداشت یاد و خاطرهی آنان جزو وظایف آحاد ملت ایران، ازجمله جامعهی دانشگاهی است.
وی افزود: یقین داریم که حضرت زهرا (س) به خانوادههای معزز شهدا، بهویژه به همسران و خواهران فداکار شهیدان گرانقدر عنایت دارند که بتوانند مصائب فراق عزیزانشان را بردبارانه تحمل کنند و یقیناً تحمل این شرایط عزت دنیوی و اجر اخروی در پی خواهد داشت و امیدواریم حضرت زهرا (س) همچنان حامی و نگهدار خانوادههای شهدای هشت سال دفاع مقدس و مدافعان حرم باشد.
حجتالاسلاموالمسلمین سیدمحسن شفیعی نیز با بیان اینکه تاریخ بعدها خواهد دانست که شهدای مدافع حرم چه نقش بزرگی را ایفا کردهاند، گفت: شعار و افق پیشِروی صهیونیستها از «نیل تا فرات» بود و برای رسیدن به این هدف کشور اسراییل را بنا کردند. کشور جعلی اسراییل بر کنارهی نیل بنیان گذاشته شد و در ادامهی همین توطئه و تکمیل آن، داعشیها نیز کرانهی فرات را به تسخیر درآوردند تا شعار و نقشهی خباثتآمیز آنها محقق شد.
وی افزود: به لطف خداوند و برکت انقلاب اسلامی، شهدای مدافع حرم اجازه ندادند بار دیگر دولتی مانند اسراییل نمود پیدا کند و این حرکت بزرگی بود که شهدای مدافع حرم رقم زدند.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شهید چمران اهواز، اظهار کرد: یکی از دوستان شهید احسان فتحی از شهدای مدافع حرم روایت میکردند «در سوریه احساس میکردیم که حضرت زینب (س) مدافع ما هستند». رهبر معظم انقلاب میفرمایند «بشریت وامدار مدافعان حرم است» معنای این سخن عمیق این است که مدافعان حریم اهلبیت (علیهمالسلام) اجازه ندادند دولت جعلی جدیدی در منطقه ایجاد شود.
حجتالاسلاموالمسلمین شفیعی، خاطرنشان کرد: قرارگاه داعش در منطقهای بناشده بود که در جنگ صفین قرارگاه سپاه امیرالمؤمنین (ع) در برابر معاویه آنجا بود و شهدای مدافع حرم به آنها اجازه ندادند مزدوران استکبار جهانی در پوشش حکومت اسلامی داعش، مسیر تاریخ را منحرف کنند؛ شهدای مدافع حرم نسلی بودند که اگر در دههی ۲۰ شمسی میزیستند اجازه نمیدادند اسراییل شکل بگیرد.
وی بابیان اینکه شهدای نبل و الزهرا (س) از جایگاه والایی برخورداند، اذعان کرد: در آزادسازی دو شهر نبل و الزهرا (س) حماسهای مانند شکست حصر آبادان رخ داد؛ این دو شهر شیعهنشین توسط داعش محاصرهشده بود که مقام معظم رهبری دستور به شکست حصر این شهرکها دادند؛ ازاینرو شهدای این عملیات شهدای عمل به امر ولایت هستند.
دکتر مکتبی معاون فرهنگی و اجتماعی و مسئول بسیج استادان دانشگاه شهید چمران اهواز نیز در این نشست با اشاره به اهمیتن زندهنگهداشتن راه نورانی شهدا بیان کرد: شهدا نیاز به ما ندارند، بلکه همهی ماها جاماندگان از قافلهی شهادت به شهدای والامقام نیاز داریم و یکی از راههای بهرهمندی از معنویت شهدا، دیدار با خانوادههای این قهرمانان و نکوداشت یاد و خاطره و سلحشوریهای آنان است.
در این دیدار، همسر شهید مجید محمدی، به بیان برخی از سجایای اخلاقی و شوروشوق این شهید برای حضور در میدانهای نبرد و دفاع از حریم اهلبیت (علیهمالسلام) و ادای دین به تکلیف الهی پرداخت.
گفتنی است این دیدار، از سلسه برنامههای ستاد نکوداشت دههی فجر انقلاب اسلامی در دانشگاه شهید چمران بود که به همت بسیج استادان دانشگاه برگزار و با تقدیم هدایایی از خانوادهی این شهید گرانقدر تجلیل شد.