برگزاری گردهمایی مشترک مدیران تربیت بدنی، شاهد و ایثارگر و مدیران بین‌الملل دانشگاه‌های سراسر کشور

برگزاری گردهمایی مشترک مدیران تربیت بدنی، شاهد و ایثارگر و مدیران بین‌الملل دانشگاه‌های سراسر کشور


1401/3/30

برگزاری گردهمایی مشترک مدیران تربیت بدنی، شاهد و ایثارگر و مدیران بین‌الملل دانشگاه‌های سراسر کشور

به گزارش روابط عمومی اداره کل، گردهمایی مدیران تربیت بدنی، شاهد و ایثارگر و مدیران بین‌الملل دانشگاه‌های سراسر کشور با حضور دکتر هاشم‌داداش‌ پور معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان، دکتر اردوان ارژنگ معاون امور دانشجویان داخل، دکتر محمدجواد سلمانپور معاون بورس و امور دانشجویان خارج و مدیران سازمان و نیز معاونان دانشجویی دانشگاه‌های میزبان برگزاری المپیاد « تبریز، شهرکرد، اصفهان، صنعتی اصفهان و مازندارن»، مدیران تربیت بدنی، مدیران شاهد و ایثارگر و مدیران بین‌الملل دانشگاه‌های سراسر کشور به میزبانی دانشگاه تهران در روز دوشنبه 30 خردادماه سال جاری برگزار شد.
دکتر داداش‌پور در این گردهمایی ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره شهید چمران و نقش الگویی آن شهید والامقام برای دانشجویان، گفت: شیوع ویروس کرونا و تعطیلی کلاس‌های حضوری دانشجویان و مراکز آموزشی به مدت دو سال باعث مشکلات جسمی_حرکتی در میان دانشجویان به ویژه دختران شد و نیاز بود بسرعت در رفع این مشکل گام برداریم.
معاون وزیر علوم ادامه داد: با کاهش کرونا و از سرگیری آموزش حضوری در دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی، چهار المپیاد ورزشی برای تابستان سال جاری تعریف کردیم تا بتواند موجی در سطح دانشگاه‌های کشور ایجاد کند و مشکلات پدید آماده ناشی از تعطیلات کرونایی را جبران نموده و توجه به ورزش بصورت عام و مسابقات ورزشی همگانی و قهرمانی بطور خاص مورد توجه دانشجویان قرار گیرد.
در ادامه دکتر اردوان ارژنگ معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان در این گردهمایی گفت: تقویت نشاط و شادابی در میان دانشجویان سبب رشد علمی می‌شود که با برگزاری این دست از رویدادها‌ تحقق می‌یابد.
ایشان خاطر نشان کردند: با توجه به بُعد فرهنگی بودن المپیادها، رفاقت در این رویدادها بر رقابت ارجح است.
دکتر ارژنگ افزود: تعطیلی دوساله دانشگاه‌ها به دلیل محدودیت‌های کرونایی سبب شده است تا روحیه دانشجویان ضعیف شود. برگزاری این رویدادها بعد از دو سال تعطیلی بر اثر کرونا سبب افزایش روحیه همه انسان‌ها از جمله دانشجویان می‌شود. تقویت نشاط و شادابی در میان دانشجویان بسیار اهمیت دارد زیرا سبب رشد علمی نیز می‌شود که با برگزاری این دست از رویدادها تحقق می‌یابد.
بنابراین گزارش در انتهای این گردهمایی و پس از برگزاری کارگروه‌های4 المپیاد تابستانه سازمان امور دانشجویان، دکتر جعفر رازقی مدیر کل امور دانشجویان بین‌الملل، دکتر سید فردین تقی زاده مدیر کل دانشجویان شاهد و ایثارگر و دکتر ابراهیم علی دوست مدیر کل تربیت بدنی سازمان به جمع‌بندی مباحث و پاسخ به سوالات شرکت‌کنندگان پرداختند.
دکتر رازقی در اختتامیه این گردهمایی تصریح کرد: با هدف کاهش دغدغه‌ مالی و حضور حداکثری دانشجویان بین‌الملل در المپیاد فرهنگی - ورزشی، هزینه ثبت‌نام برای این دانشجویان رایگان شده است و به ازای حضور هر دانشجو، کمک هزینه‌ای به دانشگاه پرداخت می‌شود.
وی با بیان اینکه در این المپیاد ما صرفا نگاه ورزشی نداریم؛ اظهار کرد: برای ما در المپیاد فرهنگی- ورزشی بحث‌های فرهنگی، هم افزایی و افزایش همدلی از اهمیت بالایی برخوردار است.
دکتر رازقی بیان کرد: دانشگاه ها باید این موضوع را مدنظر قرار دهند که اگر در برگزاری المپیاد با کمبود دانشجو برای تکمیل یک تیم مواجه شدند، سایردانشجویانی که در این المپیاد ثبت‌نام کرده اند اما تیم آن‌ها به دلیل نبود شرکت کنند به حد نصاب نرسیده است را از حضور در المپیاد محروم نکنند.
مدیر کل امور دانشجویان بین‌الملل در پایان خاطر نشان کرد: در این راستا دانشگاه‌ها می‌توانند با کمک دانشگاه‌های دیگر و یا اداره کل تربیت بدنی تیم تشکیل دهند. همچنین دانشگاه‌ها باید در نظر داشته باشند تا دانشجویان بین‌الملل نیز مانند سایر دانشجویان به امکانات ورزشی و رفاهی دانشگاه‌ها دسترسی کامل داشته باشند.
در ادامه دکتر فردین تقی زاده مدیرکل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان ضمن قدرانی از تلاش مدیران امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه‌‌ها خواستار تلاش موثر و ویژه به منظور مشارکت حداکثری دانشجویان در این المپیاد شد.
وی از جمله اهداف مهم این المپیاد را ضمن پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت ایجاد نشاط، شادابی و پویایی در بین دانشجویان بعد از یک دوره همه گیری ویروس کرونا دانستند.
دکتر تقی‌زاده افزود: همچنین این المپیاد باعث می‌شود سال آتی را دانشجویان با انرژی بیشتری آغاز نمایند.
مدیر کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر تصریح کرد: اگر تعداد متقاضیان شرکت‌کننده در المپیاد دانشجویان شاهد و ایثارگر به گونه‌ای باشد که امکانات دانشگاه‌های میزبان جوابگوی نیاز آن‌ها باشد همه متقاضیان به مرحله کشوری راه می‌یابند.
دکتر تقی‌زاده ضمن قدرانی از تلاش و همکاری مدیر کل تربیت بدنی سازمان و همکاران ایشان ابراز امیدواری کردند که دانشگاه‌ها در سال تحصیلی آینده مسابقات درون دانشگاهی و منطقه ای را در طول سال تحصیلی برگزار خواهند کرد.
وی در پایان اظهارداشت: دانشگاه ها بدونه دغدغه مالی نسبت به اعزام دانشجویان به المپیاد اقدام نمایند تا ان شاء الله شاهد یک المپیاد فرهنگی- ورزشی در شان دانشجویان شاهد و ایثارگر باشیم.
گفتنی است؛ پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویانپ، پنجمین المپیاد ورزش‌های همگانی دانشجویان، سومین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر و اولین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان بین الملل در دو بخش دختران و پسران تابستان سال جاری برگزار خواهد شد.