27 04 2022 22:05
کد خبر : 1608533
تعداد بازدید : 584

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی : حجت الاسلام والمسلمین شفیعی الگوی اخلاق بود

 

 

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی گفت: حجت الاسلام والمسلمین سید محسن شفیعی یکی از ارزش‌های کشور و بخصوص دانشگاه‌های استان خوزستان بود ولی تمامی افرادی که با ایشان همکار و همدل بودند، افتخار بزرگی نصیبشان شده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دانشگاه شهید چمران اهواز ، جمال رحیمیان چهارشنبه شب در مراسم چهلمین روز درگذشت حجت الاسلام والمسلمین سید محسن شفیعی در مسجد امام خمینی دانشگاه شهید چمران اهواز اظهار داشت: ۴۰ روز است که مجموعه دانشگاهی و تمامی دوستان و آشنایان و همکاران این عالم ربانی در آتش فراغ ایشان می سوزند و هنوز رفتنش را باور ندارند و این غم دوری، نمونه بارز یک انسان بزرگ، مجاهد فی سبیل‌الله و الگوی اخلاق است. 

وی افزود:نسبت به همه شما غبطه می‌خورم که مدت‌های مدیدی با فردی مانند ایشان همراه و همدل و همنشین بودید.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی ادامه داد: مرام و منش عزیزی مثل سید محسن شفیعی نیاز امروز نسل جوان ما است.

وی بیان کرد: نسل جوان ما ویژگی‌های خاص و سبک زندگی خاصی دارد که نسخه شفابخش آن، منش و مرام و الگویی مثل عزیز فقید ما است.

 

درج شده توسط: مدیر سایت