08 11 2021 00:21
کد خبر : 1673528
تعداد بازدید : 719

ایثارگران دانشگاه شهید چمران اهواز تجلیل شدند

 

 

 

 

 

آیین تجلیل از ایثارگران دانشگاه شهید چمران اهواز در هشت سال دفاع مقدس با حضور دکتر غلامحسین خواجه رئیس و حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید محسن شفیعی مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر غلامحسین خواجه در این آیین که امروز دوشنبه 17 آبان ماه در سالن اجتماعات حوزه‌ی ریاست برگزار شد با اشاره به اینکه سنت تجلیل و تکریم ایثارگران نباید در پیچ‌وخم‌های اداری و امور روزانه فراموش شود، گفت: وظیفه خود می‌دانیم همواره از این افراد که در دوران هشت‌ساله دفاع مقدس با رشادت و از خودگذشتی از میهنمان دفاع کردند، تقدیر نماییم.

وی با تأکید بر اینکه همه‌ی مردم ایران خود را مدیون شهدا و ایثارگران می‌دانند، بیان کرد: لازم است در مواجهه با این عزیزان بر اساس سلوک مقام معظم رهبری عمل کنیم که در هر فرصتی از خانواده شهدا و ایثارگران تقدیر کرده و یاد آن‌ها را بزرگ می‌دارند.

در ادامه این آیین مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه شهید چمران اهواز، ملاک تقدم، امتیاز و ترجیح را ادبیات اداری دانست و گفت: در ادبیات دینی هم ملاک تقدم وجود دارد؛ اما در آنجا رویکردها الهی است؛ در آیه «فضل‌الله المُجاهِدینَ عَلَی القاعِدینَ اَجرًا عَظیمًا» ملاک تقدم «جهاد» و «قیام» است و تصویب‌کننده این ملاک نیز خداوند است؛ یعنی در چشم خداوند مجاهدین بر قاعدین ارجحیت دارند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدمحسن شفیعی، بیان کرد: مجاهدین کسانی هستند که در زمانی که خیلی‌ها نشسته و برنخاستند و آن‌ها نیز هم می‌توانستند جزو آن‌ها باشند قیام کردند و به آیه کریمه «أَنْ تَقُومُوا لِلَّهِ»  عمل کردند؛ خداوند متعال می‌فرمایند که این‌ها بر اساس این ملاک نزد من اجر بزرگی دارند.

وی، افزود: گاهی برخی از تکریم‌ها را در فضای مادی و زمینی دنبال می‌کنیم، درحالی‌که برخی تکریم‌ها بنیادی الهی دارند؛ روایتی وجود دارد که اگر هیچ حادثه سختی در زندگی شما نبود، نگران شوید. خداوند می‌فرمایند «إذا أحَبَّ عَبدا اِبتَلاهُ» خداوند وقتی کسی را دوست دارد او را آزمایش می‌کند.

مسئول دفتر مقام معظم رهبری در دانشگاه شهید چمران اهواز، ادامه داد: به دلیل جابجایی مفاهیم برخی از نکات بزرگ مغفول مانده است و ملاک تقدم در پیشگاه الهی گاهی با فهم افراد متفاوت است. اجر خداوند در صدقه کمتر از قرض است درحالی که به نظر می‌رسد نباید این‌گونه باشد؛ اما ملاک‌ها در نگاه الهی با نگاه انسان‌ها متفاوت است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین شفیعی، اظهار کرد: بَدر اولین جنگ پیامبر اکرم در صدر اسلام و رویارویی اسلام با کفر است؛ اصحاب پیامبر نسبت به دشمن یک‌سوم و فاقد ابزار جنگی بودند اما در آن جنگ پیروز شدند و تا سال‌ها پس از رحلت ایشان کسانی که در آن جنگ حضور داشتند عنوان «بدریون» را داشتند؛ آن‌ها در زمانی با پیامبر همراهی کردند که دیگران از این کار سرباز زدند.

وی، اضافه کرد: یکی از همسران پیامبر از ایشان پرسیدند دلیل اینکه همیشه از حضرت خدیجه (س) نام می‌برید و ایشان نسبت به دیگر همسرانتان ارجحیت دارند، چیست؟ حضرت فرمودند او روزی با من همراهی کرد که کسی با من همراهی نکرد؛ و روزی مرا تصدیق کرد که همه مرا تکذیب کردند؛ و روزی برای من پشت‌وپناه شد که همه پشت مرا خالی کردند.

مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه شهید چمران اهواز، خاطرنشان کرد: تکریم دنیایی وظیفه‌ی مسئولان است اما تکریم اصلی از سوی خداوند است آنجا که خداوند می‌فرماید «لَا یَنْفَعُ مَالٌ وَلَا بَنُونَ»

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز نیز با اشاره به تشکیل ستاد برگزاری هفته‌ی نکوداشت دفاع مقدس در این معاونت، بیان کرد: در این جلسات اعضای ستاد از دفتر نهاد مقام معظم رهبری، روابط عمومی، حراست، خدمات، بسیج کارکنان و استادان، دفتر شاهد و ایثارگر دانشگاه حضور داشتند.

دکتر عبدالرحیم هوشمند، گفت: به‌منظور نکوداشت این هفته 10 برنامه‌ی ستادی و کانونی (دانشجویی) تدوین شد که به دلیل همه‌گیری بیماری کرونا تلاش شد برخی از این برنامه‌ها در فضای مجازی برگزار شود؛ غبارروبی مزار شهدای گمنام، طراحی هفت پوستر برای فضای مجازی، برگزاری ویژه‌برنامه‌های «رسانه‌ی پرواز» به‌صورت برخط و بازگویی خاطرات دفاع مقدس از سوی دانشگاهیان، برگزاری وب نشست «زن و دفاع مقدس» و «مروری بر موسیقی آثار دوران دفاع مقدس» و «نقد فیلم‌های دوران دفاع مقدس»، پخش فیلم با موضوع دفاع مقدس، تهیه‌ی کلیپ «نقش زنان در دوران دفاع مقدس»، اجرای زنده نماهنگ در ساختمان مرکزی دانشگاه و... ازجمله برنامه‌های برگزارشده در این هفته است.

وی از فضاسازی محیطی و تولید و انتشار ویدیو کلیپ «یادیاران» (گفت‌وگو با پیشکسوتان دفاع مقدس دانشگاه) به عنوان دیگر برنامه‌های این دانشگاه نام برد.

گفتنی است در این آیین از مجتبی پورحمزه، علی آزوغ، عابدین دهنوی، بیژن برازنده، محمد حسین شرکاء، محمدرضا قبله‌شناس، مرتضی میان‌آبی شوشتری، فرشاد فلاحان، رضا بهنیا، عادل مطرودی، حمید زلکی، اکبر محمدی، بهرام جوهری ناتوان، صدرالدین مرتضوی، دوست‌محمد طاهری، قاسم نجفی کاج آبادی، خلیل اهل شاخه، سید سعید موسوی، مسعود پیر محمدی، کاظم سیاحی، غلام‌رضا فدعمی‌زاده، عزت‌الله بهرامی، غلام‌حسین میرالک، صباح مناصیرنیا و حسین توکلی تجلیل شد.

همچنین از حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسینی، حبیب محمدی، محمدامین دسومی، هانیه حاج حسینی و فاطمه صالحی‌جم اعضای ستاد اقامه‌ی نماز جماعت دانشگاه شهید چمران اهواز با اهدای لوح تقدیر، تجلیل شد.

گفتنی است دانشگاه شهید چمران اهواز توانست در سال 1399 در دو شاخص «برنامه‌ها و فعالیت‌های نماز در سال ۱۳۹۹» امتیاز ۹۶۱ و «شاخص استقرار نظام جامع توسعه و ترویج فرهنگ اقامه نماز از محور ارتقاء سلامت اداری، مسئولیت‌پذیری و پاسخ‌گویی» امتیاز ۲۰ را کسب کند و از سوی ستاد اقامه‌ی نماز استان خوزستان به عنوان دستگاه شایسته‌ی تقدیر معرفی شود.

 

درج شده توسط: مدیر سایت