Revenir à la page complète

اخبار برگزاری طرح ضیافت اندیشه در شهر مقدس مشهد شهریور 97

بزودی 2 دوره آموزشی در قالب "طرح ضیافت اندیشه" با محوریت دانش افزایی دینی تحت عنوان (تاریخ تمدن اسلامی  و اندیشه سیاسی اسلام ) ویژه اعضای هیأت علمی دانشگاه شهید چمران از تاریخ 97/6/3 لغایت 97/6/6 در شهرستان مقدس مشهد برگزار خواهد شد. همزمان با برگزاری دوره ها ضمن کسب فیض از تشرف به حرم آقا امام رضا (ع) از دیگر امکان تاریخی و تفریحی به صورت فوق برنامه بازید به عمل خواهد آمد. در این اردوی آموزشی – تفریحی از اعضای محترم هیأت علمی واجد شرایط مطابق با فرم های ارسال شده به دانشکده­ها ثبت نام به عمل خواهد آمد. در این سفر آموزشی، زیارتی و سیاحتی به استثناء هزینه رفت و آمد به شهرمقدس مشهد کلیه هزینه های اقامت و پذیرایی برای عضو هیأت علمی رایگان و برای خانواده های آنان ( همسر و فرزندان) به صورت 50% درصد دانشگاه و 50% عضو هیأت علمی خواهد بود که پس از بازگشت از سفر از حقوق ماهانه اعضا به صورت تقسیط هزینه برداشت خواهد شد.

( معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی – دفتر برنامه ریزی و ارزیابی آموزشی )