عضو هیئت علمی دانشگاه شهید چمران اهواز، با اشاره به تولید بیش از هشت هزار مگاوات انرژی برقآبی در استان خوزستان، گفت: حدود 68 درصد انرژی برقآبی کشور در استان خوزستان تولید میشود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر دنهدزفولی در کلاس «طراحی نیروگاههای برقآبی کوچک» در دومین مدرسۀ پاییزۀ آب با رویکرد نیروگاههای برقآبی که در تالار همایشهای سازمان آب و برق استان خوزستان برگزار شد، بیان کرد: استان خوزستان دارای 30 درصد آبهای سطحی کشور است.
وی، بیان کرد: ۵۱ درصد انرژی برقآبی جهان در آسیا تولید می شود و ایران به لحاظ بهرهبرداری از انرژیهای برقآبی در جهان رتبۀ نوزدهم، در آسیا رتبۀ ششم و در خاورمیانه رتبۀ دوم را دارد.
عضو هیئت علمی دانشگاه شهید چمران اهواز خاطرنشان کرد: همچنین نیروگاههای برقآبی با تولید ۱۲ هزار مگاوات انرژی برق، هفت درصد از کل انرژی تولید کشور را شامل میشود.
دنهدزفولی، با بیان اینکه اکثر نیروگاههای برقآبی کشور از نوع مقیاس بزرگ هستند، تصریح کرد: این در حالی است که علیرغم تاکیدات جدی در توسعۀ انرژیهای تجدیدپذیر و توجه به تولید و بهینهسازی انرژی در قانون برنامۀ هفتم توسعۀ کشور، توجه کمتری به استفاده از فناوری نیروگاههای برقابی کوچک شده است.
گفتنی است، همزمان با برگزاری این کلاس، دکتر علیآبادی، وزیر نیرو و دکتر صدریانفر، مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان دقایقی در این کلاس حضور یافتند.