قابل توجه داوطلبان شرکت در آزمون سراسری نوبت دوم سال 1403 (حوزۀ دانشگاه شهید چمران اهواز)

با آرزوی موفقیت برای همۀ داوطلبان محترم شرکت در آزمون سراسری نوبت دوم سال 1403، خواهشمند است به نکات زیر توجه نمایید:

سرویس‌های آمدورفت داوطبان از دَر شمالی دانشگاه به حوزه‌های برگزاری آزمون فراهم است. از داوطلبان درخواست می‌شود از آوردن خودروی شخصی خودداری نمایند.

•  همراه داشتن هرگونه وسیلۀ الکترونیک از جمله موبایل، ماشین حساب، تبلت، لپ‌تاپ و... در روز برگزاری آزمون، ممنوع است.

•  ورود به حوزه‌ها تنها با همراه داشتن کارت صادر شدۀ عکس‌دار ورود به جلسه وکارت ملی (یا شناسنامۀ عکس‌دار) امکان‌پذیر است.

•  دَر اصلی ورودی داوطلبان به حوزۀ دانشگاه (دَر شمالی) در آزمون نوبت صبح رأس ساعت هفت و سی دقیقه و در نوبت بعدازظهر نیز رأس ساعت 14 بسته خواهد شد.

•  درهای حوز‌های فرعی (دانشکده‌ها) در نوبت صبح رأس ساعت هفت و 45 دقیقه و در نوبت بعدازظهر نیز رأس ساعت 14 و 45 دقیقه بسته خواهد شد.

ذکر این نکته لازم است که در روزهای برگزاری آزمون، ورود خودرو شخصی به دانشگاه، ممنوع است.

summary-address :