بیست و نهمین آزمون نهایی المپیاد علمی – دانشجویی قطب ۱۰ کشوری

بسمه تعالی

به اطلاع داوطلبین بیست و نهمین آزمون نهایی المپیاد علمی – دانشجویی قطب ۱۰ کشوری می رساند، این آزمون در روز جمعه ۵  مرداد ماه ۱۴۰۳ در محل (دانشکده علوم ریاضی و کامپیوتر) دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار می ­شود. ضمن آرزوی موفقیت برای دانشجویان شرکت­ کننده، توجه داوطلبین محترم را به موارد زیر جلب می­نماییم:

1. آزمون‌ها طبق جدول زمان بندی اعلام شده (پیوست این اطلاعیه) در صبح و عصر روز جمعه برگزار خواهد گردید.
  2. از ساعت ۷ صبح، اتوبوس‌ جهت انتقال دانشجویان از درب ورودی شمالی دانشگاه (مجاور پل پنجم) به حوزه  امتحانی و بالعکس برای داوطلبان مهیا خواهد بود.
  3. حضور داوطلبان نیم ساعت قبل از زمان برگزاری آزمون در حوزه امتحانی   (دانشکده علوم ریاضی وکامپیوتر ) الزامی است.
  4. داوطلبان می بایست جهت دریافت کارت ورود به جلسه آزمون از طریق درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش از تاریخ ۱۴۰۳/۵/۱ اقدام نمایند.
  5. حضور داوطلبان درکلیه جلسات آزمون الزامی است.
  6. همراه داشتن موبایل و کیف در هنگام برگزاری آزمون ممنوع می باشد.
  7. در زمان‌های تنفس بین آزمون‌ها از داوطلبان پذیرایی به عمل آمده و داوطلبان عزیز برای نهار روز جمعه میهمان دانشگاه شهید چمران اهواز خواهند بود.

توجه: آدرس محل آزمون المپیاد نهایی دانشکده علوم ریاضی وکامپیوتر واقع در پردیس دانشگاه شهید چمران خواهد بود.

برنامه امتحانات مرحله نهایی بیست و نهمین المپیاد علمی دانشجویی کشور- مرداد ۱۴۰۳ - جهت رویت لطفا کلیک نمایید

summary-address :