برگزاری جشنوارۀ فرهنگی غذا ویژۀ دانشجویان بین‌الملل در دانشگاه

برگزاری جشنوارۀ فرهنگی غذا ویژۀ دانشجویان بین‌الملل در دانشگاه


برگزاری جشنوارۀ فرهنگی غذا ویژۀ دانشجویان بین‌الملل در دانشگاه

 

 

جشنوارۀ فرهنگی غذا، ویژۀ دانشجویان بین‌الملل با عنوان «بشقاب ایرانی، ماعون عراقی» در مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبان (آزفا) دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگله شهید چمران اهواز، این جشنواره به منظور آشنایی بیشتر با خوراکی‌های سنتی کشور عراق، به صورت رقابتی در دو بخش غذا و شیرینی برگزار شد و‌ دانشجویان بین‌الملل در بخش‌های مختلف این جشنواره شرکت کردند

در پایان نیز با حضور دکتر منوچهر جوکار و دکتر داوود پورمظفری، از برگزیدگان و شرکت کنندگان در جشنواره تجلیل شد.

گفتنی است، مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان دانشگاه شهید چمران اهواز، یکی از واحدهایی است که در پروژۀ بین‌المللی‌سازی دانشگاه نقش مهمی ایفا می‌کند. این مرکز مأموریت دارد در راستای ترویج و آموزش زبان‌ فارسی و اشاعۀ فرهنگ و تمدن ایرانی، زمینه‌های جذب و آموزش زبان فارسی به دانشجویان، گردشگران و فعالان اقتصادی را فراهم کند.

 

summary-address :