درخشش دانشجوی دانشگاه شهید چمران اهواز در سیزدهمین جشنوارۀ تیتر

احسان اصغری، دانشجوی دانشگاه شهید چمران اهواز و مدیر مسئول نشریۀ الکترونیکی کانتی‌نیور، موفق به کسب رتبۀ دوم و دریافت تندیس بخش رقابتی و بخش مجازی سیزدهمین جشنوارۀ سراسری رسانه و نشریات دانشجویی (تیتر 13) در رستۀ گرافیک، اینفوگرافیک و موشن‌گرافیک شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، سیزدهمین جشنوارۀ سراسری رسانه و نشریات دانشجویی (تیتر 13)، با حضور نشریات دانشجویی از دانشگاه‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، برگزار شد.

آیین پایانی این جشنواره با حضور کارشناس و نمایندگان نشریات دانشجویی دانشگاه‌های سراسر کشور و با برپایی غرفۀ نشریات دانشجویی در دانشگاه فردوسی مشهد برپا شد.

روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز کسب این موفقیت را به احسان اصغری، دانشجوی این دانشگاه و جامعۀ دانشگاهی شادباش می‌گوید.