پیام رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز به سومین همایش ملی و دومین همایش بینالمللی پایداری کسب و کار - دانشگاه شهید چمران اهواز

دکتر علیمحمد آخوندعلی رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز در پیامی به سومین همایش ملی و دومین همایش بینالمللی پایداری کسب و کار، عنوان کرد: وظیفه دانشمندان و اندیشمندان است که مبانی و مفاهیم و روشهای پایدار کردن کسب و کارها را برای جامعه و فعالان اقتصادی تبیین کنند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در پیام دکتر آخوندعلی که از سوی دکتر کیاست معاون پژوهش و فناوری دانشگاه قرائت شد، آمده است:
«بسم الله الرحمن الرحیم»
با عرض سلام و تبریک به مناسبت اعیاد شعبانیه و نیز خیر مقدم حضور میهمانان گرامی، اساتید و دانشجویان عزیز
برگزاری سومین همایش ملی و دومین همایش بین المللی پایداری کسب و کار را به دست اندرکاران محترم و شرکت کنندگان فرهیخته و ارجمند این نشست علمی صمیمانه تبریک و شاد باش میگویم. امروز بیش از هر زمانی در جامعه ایران ضرورت درک و روآوردن به مسئله تولید اهمیت یافته است. جامعه تحت فشارهای اقتصادی است و برای کاستن از این فشارها تبیین نگاهی نو به کسب و کارها اهمیت دو چندانی یافته است.
این وظیفه دانشمندان و اندیشمندان است که مبانی و مفاهیم و روشهای پایدار کردن کسب و کارها را برای جامعه و فعالان اقتصادی تبیین کنند.
پایداری کسب و کار به طور ذاتی با مبانی علم اقتصاد به خصوص در دهههای اخیر و با پیدایش مفهوم توسعه پایدار عجین شده است که البته نمیتوان از ابعاد حقوقی، اجتماعی، سیاسی و مدیریتی آن نیز غافل بود. در این میان نقش بیبدیل حفظ محیط زیست به عنوان بستر فعالیتهای اقتصادی بسیار مورد توجه بوده و قطعاً این گونه نشستها در ارتقاء سطح بینشی جامعه مؤثر است.
نکته مهمی که نباید از آن مغفول ماند، راستا دهی و در هم تنیدگی پایداری کسب و کار و توسعه اقتصاد و اشتغال بر اساس مکانیسم های نو و دانش بنیان است. مهمی که سر لوحه سیاست های اقتصادی کشور قرار گرفته و جهت دانشگاه ها را به سمت دانشگاه های نسل سوم حرکت می دهد.
خوشبختانه کشور ایران جامعهای است جوان با جمعیتی تحصیل کرده که میتواند شرایط را برای برنامهریزی و جهت دهی آن به سمت تولید فراهم سازد که این مهم میتواند در این همایش از منظر مبانی فکری محقق شود. همچنین کشور به لحاظ مزیتها در حوزه کشاورزی و صنعت وضعیتی مناسب دارد که ارائه راهکارهایی برای استفاده از این ظرفیتها و مزیتها وظیفه اصلی اندیشمندان و اینگونه همایشها است.
انتظار دارم به همت دست اندرکاران و شرکت کنندگان این همایش جریان فکری بالنده و بارآوری برای تدوین و تبیین و استمرار این گفتمان و تعمیق مفاهیم پایداری در حوزههای مختلف جامعه صورت گیرد.