پیام دکتر زلفیگل به سومین کنفرانس بینالمللی و هفتمین کنفرانس ملی مواد، متالورژی و معدن - دانشگاه شهید چمران اهواز
06 02 2024 21:43
کد خبر : 1745936
تعداد بازدید : 577

دکتر محمدعلی زلفیگل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در پیامی به سومین کنفرانس بینالمللی و هفتمین کنفرانس ملی مواد، متالورژی و معدن تأکید کرد: مهندسی مواد، متالورژی و معدن ازجمله علوم و صنایع پایهای و راهبردی کشور است که نقشی مهم و حیاتی در پیشرفت کشور ایفا میکند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، این پیام از سوی دکتر علیمحمد آخوندعلی رئیس دانشگاه و در آیین افتتاحیۀ این کنفرانس که امروز چهارشنبه 18 بهمنماه در تالار همایشهای سازمان صنعت، معدن و تجارت برگزار شد، قرائت گردید.
در این پیام آمده است:
جناب آقای دکتر علیمحمد آخوندعلی
رئیس محترم دانشگاه شهید چمران اهواز و رئیس هفتمین کنفرانس ملی و سومین کنفرانس بینالمللی مواد، متالورژی و معدن
بدینوسیله از برگزاری «هفتمین کنفرانس ملی و سومین کنفرانس بینالمللی مواد، متالورژی و معدن» در دانشگاه شهید چمران اهواز و حضور جنابعالی و کلیۀ شرکتکنندگان اعم از صنعتگران بخشهای دولتی و خصوصی، استادان محترم دانشگاه و دانشجویان کوشا و پرانگیزه در مقاطع مختلف تحصیلی صمیمانه تشکر و قدردانی میکنم.
مهندسی مواد، متالورژی و معدن ازجمله علوم و صنایع پایهای و راهبردی کشور است که نقشی مهم و حیاتی در پیشرفت کشور ایفا میکند. در شرایط کنونی که کشور با برخی مشکلات اقتصادی، دستوپنجه نرم میکند تمرکز بر تولید با تکیهبر مزیتهای نسبی بومی و ملّی بهمنظور افزایش حداکثر ارزشافزودۀ کالاهای تولیدی و به حداقل رساندن مصرف انرژی برای تولید، ازجمله ضرورتهایی است که نهتنها به صرفهجویی در منابع انرژی کشور کمک میکند و خطرات زیستمحیطی را کاهش میدهد و اشتغال و رشد اقتصادی را به دنبال دارد، دستیابی به بازارهای جهانی را نیز هموارتر میسازد. بیشک این امر مهم با تکیهبر خلاقیت و نوآوری و با توجه به نیروهای انسانی جوان، باانگیزه و بامهارت امکانپذیر است. ازاینرو، برگزاری کنفرانسهای علمی فرصت مناسبی را برای گردهمایی محققان، پژوهشگران و متخصصان این حوزه فراهم میآورد تا ضمن آشنایی با معضلات و مشکلات صنعت و جامعه، با مراجعه به آخرین دستاوردهای علمی، روشهای علمی مناسب و متناسب با مسائل موردنیاز صنعت و جامعه را اتخاذ کنند.
امیدوارم که برپایی این کنفرانس نیز فرصتی مغتنم را برای ارائۀ مشکلات صنعتی کشور و اتخاذ راهکارهای مناسب از سوی صاحبنظران دانشگاه و صنعت در حوزه مواد، متالورژی و معدن، فراهم آورد.
در پایان، از تلاشهای دستاندرکاران برگزاری این کنفرانس، بهویژه همکاران محترم در دانشگاه شهید چمران اهواز، تقدیر و تشکر میکنم.