09 04 2019 05:01
کد خبر : 1716714
تعداد بازدید : 537

نشست ستاد مدیریت بحران دانشگاه با حضور معاونین و روسای دانشکده‌ها برگزار شد

 

نشست ستاد مدیریت بحران دانشگاه شهید چمران اهواز با حضور دکتر غلامحسین خواجه رئیس دانشگاه، معاونین و روسای دانشکده‌ها برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر خواجه در این نشست که عصر روز گذشته دوشنبه 19 فروردین‌ماه در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد، عنوان کرد: این نشست به‌منظور معرفی ظرفیت‌ها و توانایی‌های دانشکده‌ها برای کمک به سیل‌زدگان استان تشکیل‌شده است.

وی افزود: خوشبختانه از روزهای نخست امسال تیم‌های کمک‌رسانی به سیل‌زدگان در دانشگاه تشکیل شد و اقلام غیر نقدی و کمک‌های نقدی جامعه دانشگاهی برای ارسال به مناطق سیل‌زده، جمع‌آوری گردید.

رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز، ادامه داد: همچنین با هماهنگی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و همچنین هلال‌احمر استان اولین گروه از دانشجویان این دانشگاه برای کمک‌رسانی عازم مناطق سیل‌زده حمیدیه شده‌اند.

در ادامه این نشست دکتر جوکار رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه شهید چمران اهواز بر ضرورت مشارکت دانشگاهیان در امر خدمات‌رسانی به سیل‌زدگان تأکید کرد و گفت: استان خوزستان به لحاظ جغرافیایی همواره با بلایای طبیعی مواجه بوده و دانشگاهیان نیز در این رویدادها همواره نقش اساسی و کلیدی بالأخص در حوزه خدمات‌رسانی به مناطق داشته‌اند.

دکتر زراءنژاد رئیس دانشکده اقتصاد و علوم اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز نیز خواستار سازمان‌دهی دانشجویان برای حضور در مناطق سیل‌زده شد.

دکتر مهدی قمشی رئیس دانشکده علوم آب دانشگاه شهید چمران اهواز نیز در این نشست به ارائه گزارشی از وضعیت آورد رودخانه‌ها و سدهای استان پرداخت.

در ادامه دکتر قدردان مشهدی معاون دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز، آخرین وضعیت خوابگاه‌های این دانشگاه برای حضور مجدد دانشجویان را تشریح کرد.

همچنین در این نشست مقرر شد که معاونت مالی و اداری دانشگاه نسبت به ثبت‌نام کارکنان داوطلب برای اعزام به مناطق سیل‌زده استان و خدمات‌رسانی در این مناطق اقدام نماید.

 

درج شده توسط: مدیر سایت