17 09 2022 20:43
کد خبر : 1590953
تعداد بازدید : 616

نخستین دانشجوی رشته‌ی «آموزش فلسفه برای کودکان و نوجوان» در کشور از پایان‌نامه‌ی خود دفاع کرد

 

 

 

لاله نظری دانشجوی رشته‌ی «آموزش فلسفه به کودکان و نوجوانان» دانشگاه شهید چمران اهواز به‌عنوان اولین دانشجوی این رشته در کشور از پایان‌نامه‌ی خود با درجه‌ی بسیار خوب، دفاع کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، «بررسی تناسب محتوای داستان‌های ایرانی گروه سنی «ج» با معیارهای داستان‌های فلسفه برای کودکان» عنوان پایان‌نامه‌ی لاله نظری دانشجوی این دانشگاه است.

 دکتر سید منصور مرعشی عضو هیئت‌علمی دانشکده‌ی علوم تربیتی و روان‌شناسی دانشگاه شهید چمران اهواز استاد راهنما و دکتر سعید ناجی عضو هیئت‌علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی استاد مشاور این پایان‌نامه نیز در جلسه‌ی دفاع حضور داشتند.

دکتر پروانه ولوی و دکتر سیدجلال هاشمی از اعضای هیئت‌علمی گروه علوم تربیتی دانشکده‌ی علوم تربیتی و روان‌شناسی داوری این پایان‌نامه را برعهده داشتند.

گفتنی است دانشگاه شهید چمران اهواز برای نخستین بار در کشور رشته‌ی «آموزش فلسفه برای کودکان و نوجوانان» را ایجاد و نسبت به پذیرش دانشجو اقدام کرد. ازاین‌رو لاله نظری دانشجوی دانشگاه شهید چمران اهواز نخستین دانش‌آموخته‌ی این رشته در کشور است.

 

 

 

درج شده توسط: مدیر سایت