17 09 2021 20:44
کد خبر : 1676018
تعداد بازدید : 527

نام‌نویسی 450 متقاضی در مدرسه‌ی پاییزه دانشگاه شهید چمران اهواز

 

 

رئیس مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان دانشگاه شهید چمران اهواز از رشد 30 برابری نام‌نویسی متقاضیان در مدرسه پاییزه این دانشگاه خبر داد و گفت: در این دوره 450 متقاضی‌هایی از دانشگاه‌های سراسر جهان نام‌نویسی کرده‌اند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر داوود پورمظفری، بیان کرد: با توجه به اینکه ارائه‌ی این دوره از کلاس‌ها برای این تعداد فارسی‌آموز میسر نبود، محدودیت‌هایی برای متقاضیان در نظر گرفته شد و از این تعداد حدود 120 متقاضی بر اساس اولویت‌ زمانی در 9 کلاس آموزشی قرارگرفته‌اند.

وی افزود: با توجه به اینکه متقاضیان از موقعیت‌های جغرافیایی مختلف در این دوره ثبت‌نام کرده‌اند، به متقاضیان این امکان داده‌شده است زمان‌بندی دوره‌های فارسی‌آموزی را انتخاب کنند و چنانچه فردی قادر به تنظیم برنامه‌ی خود با کلاس‌ها نباشد، بتواند در دوره‌های بعد شرکت کند.

رئیس مرکز آموزشی زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان دانشگاه شهید چمران اهواز، ادامه داد: در مدرسه‌ی پاییزه‌ی مرکز آزفای دانشگاه شهید چمران اهواز دانشجویانی از دانشگاه‌های آکسفورد، کیگنزکالج لندن، یونیورستیتی کالج لندن، سوثرن نیو همپ‌شایر (انگلستان)، زوریخ (سوئیس)، ناپل (ایتالیا)، والنسیا و اَلی‌کانته (اسپانیا)، مک گیل (کانادا)، یَیل، هاوایی، شیکاگو، دانشگاه ایالتی پورتلند، کالیفرنیا، اوکلاهما، ایلینویز، دانشگاه ایالتی یرواین (ایالات متحده امریکا)، سائوپائولو (برزیل)، عین‌شمس قاهره (مصر) و چندین دانشگاه معتبر دیگر در کشورهای فرانسه، استرالیا، آلمان، ترکیه، هند، چین، ازبکستان، آذربایجان، ارمنستان، لهستان، لوکزامبورگ، سوئد، پاکستان و بلژیک حضور دارند.

پورمظفری در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت: بر اساس برنامه‌ی تدوین‌شده در مرکز آزفای دانشگاه شهید چمران اهواز، مقرر شد این مرکز فعالیت خود را به جذب و آموزش فارسی‌آموزان عراقی محدود نکنند و درصدد دستیابی به طیفی گسترده از مخاطبان در دانشگاه‌ها و در کشورهای مختلف باشد.

وی بابیان اینکه برای نیل به این هدف لازم بود تا فعالیت‌های مستمری برای یافتن علاقه‌مندان به زبان فارسی، تاریخ و فرهنگ کشور ایران انجام شود، خاطرنشان کرد: در نخستین گام، عملیاتی کردن تفاهم‌نامه‌ی همکاری میان دانشکده‌ی ادبیات و علوم انسانی و دانشگاه چارلز پراگ کشور چک، دنبال شد و پس‌ازآن برگزاری مدارس فصلی زبان فارسی جزو برنامه‌های مهم این مرکز قرار گرفت.

رئیس مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان دانشگاه شهید چمران اهواز به برگزاری موفق مدرسه‌ی بهاره‌ی زبان فارسی این مرکز در فروردین‌ماه امسال اشاره کرد و گفت: این دوره نیز با حضور 15 دانشجو از کشورهای ترکیه، هند، پاکستان، ازبکستان، ارمنستان و فنلاند برگزار شد که ازجمله عوامل مؤثر در برپایی موفق آن می‌توان به تطبیق تقویم مدرسه‌ی بهاره‌ی زبان فارسی با تقویم تحصیلی دانشگاه‌های اروپایی و آمریکایی، بهره‌گیری از سامانه‌ی الکترونیکی برای نام‌نویسی، پشتیبانی مستمر از سامانه و تعامل مؤثر با متقاضیان شرکت در دوره و بهره‌گیری از مدرسان مجرب و کارآزموده اشاره کرد.

پورمظفری، عنوان کرد: مرکز آزفای دانشگاه شهید چمران اهواز بعد از کسب بازخوردهای بسیار خوب از برخی مراکز دانشگاهی و پژوهشی و رضایت فارسی‌آموزان، مصمم شد تا به‌طور مستمر برگزاری مدارس فصلی زبان فارسی و ایران‌شناسی را هم به‌منظور حمایت‌ از کرسی‌های زبان فارسی و ایران‌شناسی ـ که در دهه‌های اخیر به دلایل متعدد اقتصادی و سیاسی رو به افول نهاده‌اند... و هم به‌قصد معرفی دانشگاه شهید چمران اهواز به دانشگاه‌های معتبر بین‌المللی در برنامه‌های ثابت خود قرار دهد.

وی بر این نکته تأکید کرد: در شرایطی که اعزام استادان زبان فارسی و ایران‌شناسی به دانشگاه‌های سراسر جهان به دلایل سیاسی و اقتصادی با مشکلات زیادی همراه شده است، برگزاری مدارس فصلی باکیفیت می‌تواند برخی خلأها را جبران نماید.

رئیس مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان دانشگاه شهید چمران اهواز ضمن ابراز تمایل برای همکاری با سایر مراکز دانشگاهی از متولیان امر در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خواست با حمایت مادی و معنوی از برگزاری مدارس فصلی آموزش زبان فارسی و ایران‌شناسی در گسترش ترویج زبان فارسی و فرهنگ ایرانی و متعاقباً گسترش و به‌کارگیری دیپلماسی فرهنگی مشارکت و همکاری بیشتری داشته باشند.

پورمظفری در پایان اظهار امیدواری کرد که مدرسه‌ی پاییزه‌ی زبان فارسی و ایران‌شناسی، گامی مؤثر در گسترش آموزش زبان فارسی و حضور دانشگاه شهید چمران اهواز در سطح بین‌المللی باشد و تجربه‎ی آن زیربنایی برای فعالیت‌های گسترده‌تر در این حوزه شود.

 

 

درج شده توسط: مدیر سایت