02 12 2018 04:23
کد خبر : 1723042
تعداد بازدید : 585

لزوم همکاری تمامی صنایع خوزستان با دانشگاه‌های استان در زمینه پژوهش

 

 

استاندار خوزستان گفت: تمامی صنایع ملزم هستند در امر پژوهش با دانشگاه‌های استان همکاری لازم را داشته باشند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر غلامرضا شریعتی در حاشیه نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری و ششمین فن بازار استان خوزستان که عصر روز گذشته شنبه 10 آذرماه در نمایشگاه بین‌المللی اهواز آغاز به کارکرد در گفت‌وگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه، اظهار کرد: علم و صنعت در کنار یکدیگر معنی پیدا می‌کنند و در تمامی زمینه‌ها ریشه صنعت در علم است.

وی افزود: اقدامات خوبی از سوی دانشگاه‌های استان در حوزه پژوهش صورت گرفته و امیدوارکننده است.

استاندار خوزستان بابیان اینکه نتیجه نمایان شدن برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در استان و کشور در عملکرد پژوهشی دانشجویان و دانشگاه‌ها خوشایند است، تصریح کرد: تمام تلاش خود را خواهیم داشت تا دانش آموزان و دانشجویان محقق و پژوهشگر استان، حرکت روبه‌جلو داشته باشند.

وی در پاسخ به این سؤال که چه برنامه‌ای برای قرار گرفتن دانشگاه‌های استان به ویژه دانشگاه شهید چمران اهواز در رده نسل سوم دانشگاه‌ها و حرکت به سمت کارآفرینی دارید، اظهار کرد: تاکنون حمایت‌هایی خوبی از دانشگاه‌ها و دانشجویان صورت گرفته و امکانات موردنیاز پژوهش در اختیار آن‌ها قرار داده‌شده است و این روند ادامه خواهد داشت.

استاندار خوزستان تأکید کرد: تمامی صنایع ملزم هستند در امر پژوهش با دانشگاه‌های استان همکاری لازم را داشته باشند که در این راستا صنایع نفت و فولاد اقدامات مناسب و قابل‌توجهی داشته‌اند.

گفتنی است نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری و ششمین فن بازار استان خوزستان روز گذشته با حضور 20 سازمان و دانشگاه و همچنین 30 شرکت فناور آغاز به کارکرد و علاقه‌مندان می توانند تا 13 آذرماه صبح‌ها از ساعت 9 تا 12 و همچنین از ساعت 16 تا 20 از این نمایشگاه دیدار کنند.

 

درج شده توسط: مدیر سایت