27 11 2023 22:06
کد خبر : 1750713
تعداد بازدید : 723

عضو هیئت علمی دانشگاه شهید چمران اهواز در جمع یک درصد پژوهشگران پراستناد جهان

 

 

دکتر محمد بهبهانی، عضو هیئت علمی دانشگاه شهید چمران اهواز، به عنوان پژوهشگر پراستناد یک درصد برتر جهان در سال 1402، معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، انتشار در رسانه‌های بین‌المللی و نمایه شدن در پایگاه‌های بین‌المللی، از راه‌های رسیدن به مرجعیت علمی در سطح جهان است. از مهم‌ترین نشانه‌های مرجعیت علمی، می‌توان به کسب جایگاه در شاخص‌های «جایگاه جهانی دانشگاه‌ها و موسسه‌های پژوهشی»، «شمار استنادها» و «پژوهشگران پراستناد» اشاره کرد.

یکی از مهم‌ترین پایگاه‌های استنادی در سطح جهان پایگاه وب آو ساینس (Web Of Science) است. پژوهشگران در هر رشته برحسب تعداد استنادهایی که در پایگاه مذکور دریافت کرده‌اند، مرتب‌سازی و سپس پژوهشگران یک درصد برتر براساس حدود آستانه استنادی ESI (Essential Sciences Indicators) به عنوان پژوهشگران علمی در نظر گرفته می‌شوند. بنابراین، معیار انتخاب پژوهشگران در این فهرست، تعداد استنادهای صورت گرفته به تولیدات علمی آن‌ها است. برهمین اساس پژوهشگرانی که توانسته‌اند براساس فعالیت پژوهشی و تحقیقاتی خود در 10سال اخیر به بالاترین سطح اعتبار بین‌المللی دست یابند در دسته پژوهشگران پراستناد یک درصد جهان قرار می‌گیرند.

گفتنی است، براساس نتایج اعلام شده از سوی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) و آخرین فهرست پژوهشگران ایرانی پراستناد یک درصد جهان در 22 حوزه موضوعی، دکتر محمد بهبهانی، عضو هیئت علمی گروه شیمی از دانشکده علوم، به عنوان پژوهشگر پراستناد یک درصد برتر جهان از دانشگاه شهید چمران اهواز، معرفی شده است.

روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز کسب این موفقیت را به دکتر بهبهانی و جامعۀ علمی استان خوزستان شادباش، می‌گوید. 

 

 

درج شده توسط: مدیر سایت