ظرفیتهای لازم برای راهاندازی تالار افتخارات دفاع مقدس دانشگاه وجود دارد - دانشگاه شهید چمران اهواز

رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز، گفت: میتوان از ظرفیت دانشکدۀ زبان و ادبیات فارسی قدیم (دانشکده سهگوش) برای راهاندازی موزه و تالار افتخارات دفاع مقدس دانشگاه، بهره برد.
به گزارش روابطعمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر علیمحمد آخوندعلی، در نشست شورای استادان مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه که در تالار اجتماعات حوزۀ ریاست برگزار شد، گفت: باتوجهبه پیشینۀ دانشگاه در دوران هشتساله دفاع مقدس، ظرفیت ایجاد مرکز تحقیقات و تاریخ شفاهی این دوران نیز، وجود دارد.
وی با گرامیداشت دهۀ مبارک فجر، بیان کرد: انقلاب اسلامی ایران، رویدادی بیمانند در تاریخ کشورمان است و حرکت عظیمی است که تمدن ایران را تحتتأثیر قرار داد.
رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز، اظهار کرد: کشور ایران در طول تاریخ شاهد رویدادهای مختلفی بوده است، اما پیروزی انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام خمینی (ره) رخدادی عظیم بود که منجر به اسلامی و ولایی شدن کشورمان شد.
آخوندعلی، افزود: مردم کشورمان در راه انقلاب اسلامی ایران صدمات بسیاری دیده و دچار خسارتهای زیادی شدند، اما پیروزی انقلاب ناکامیها را از یاد برد.
وی، ادامه داد: امیدواریم امانتداران خوبی برای انقلاب اسلامی ایران باشیم و تا ظهور امام عصر (عج) از انقلابمان محافظت کنیم. سنت الهی این است که حق بر باطل پیروز میشود و ظلم و ستم هیچگاه برجا نخواهد ماند و آگاهی مردم کشورهای دیگر برگرفته از مبارزات و پیروزی انقلاب اسلامی ایران موجب مبارزه آنان با زورگویان شده است.
رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز در بخش دیگری از صحبتهای خود، تصریح کرد: در حال حاضر بیش از یک هزار و 915 دانشجوی شاهد و ایثارگر در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند که شمار زیادی از آنان جزو دانشجویان ممتاز هستند.
آخوندعلی، خواستار شناسایی نقاط ضعف و قوت دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه شهید چمران اهواز و حل مشکلات احتمالی این دانشجویان در دانشگاه شد.
در ادامه سیدعابدین دهنوی، مدیر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه شهید چمران اهواز، گفت: در حال حاضر یک هزار و 915 دانشجوی شاهد و ایثارگر شامل یک هزار و 182 نفر دختر و 733 نفر پسر در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.
وی، افزود: در هر رشتۀ تحصیلی یک عضو هیئت علمی مسئولیت هدایت دانشجویان شاهد و ایثارگر را برعهده دارد. همچنین تلاش خواهیم کرد طرح دانشجو مشاور همیاران استادان نیز در دانشگاه اجرایی شود.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران منطقه دو اهواز نیز با اشاره به حمایتهای این بنیاد از دانشجویان شاهد و ایثارگر، تأکید کرد: شهدا و ایثارگران حق بزرگی به گردن کشورمان دارند. در طول سالهای پس از دفاع مقدس، خانوادههای این عزیزان از هیچ تلاشی برای آنان فروگذار نکرده اند ، ازاینرو باید قدردان ایثارگران و خانوادههای آنان باشیم.
اصغر بایمانینژاد، تصریح کرد: عضویت در خانوادۀ بزرگ شاهد و ایثارگر کشورمان افتخار بزرگی برای فرزندان این عزیزان است و ما نیز تلاش کردهایم هرساله با همکاری دانشگاه شهید چمران اهواز از دانشجویان ممتاز این دانشگاه، تجلیل کنیم.
دکتر رحیم پیغان، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید چمران اهواز نیز در این نشست خواستار تشکیل کارگروهی از اعضای هیئتعلمی دانشگاه در حوزههای مختلف برای شناسایی آسیبها و مشکلات دانشجویان شاهد و ایثارگر شد.
گفتنی است، این نشست با حضور شماری از اعضای هیئتعلمی مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه شهید چمران اهواز، همراه بود.