شتابدهی به پژوهشهای کاربردی مرتبط با صنایع استان - دانشگاه شهید چمران اهواز

رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز در پیامی به دومین کنفرانس پژوهشهای کاربردی در مهندسی برق که امروز چهارشنبه 10 آذرماه بهصورت مجازی و به میزبانی دانشکدهی مهندسی برگزار شد، تأکید کرد: با توجه به رشد و پیشرفت سریع فنّاوری در این حوزه جا دارد که پژوهشگران، پژوهشهای کاربردی خصوصاً پژوهشهای مرتبط با صنایع استان را شتاب بیشتری بخشند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر غلامحسین خواجه در این پیام که توسط دکتر حمیدرضا غفوری مشاور طرح و برنامهی رئیس دانشگاه خوانده شد، عنوان کرد: ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این رویداد علمی وزین و ارزشمند حضور همهی عزیزان فرهیخته و دانشمندان گرامی را در دومین کنفرانس پژوهشهای کاربردی در مهندسی برق که با میزبانی گروه برق دانشگاه شهید چمران اهواز برگزارشده است، گرامی داشته و به همهی این عزیزان خوشآمد میگویم.
وی با تقدیر از برگزارکنندگان این کنفرانس عنوان کرد: مایل بودیم بهصورت حضوری در خدمت میهمانان و شرکتکنندگان گرامی باشیم؛ اما متأسفانه به دلیل بحران همهگیری کرونا این توفیق از ما سلب شده است. امیدوارم با خاتمه یافتن هرچه سریعتر بحران جاری در آیندهای نزدیک برگزاری دورههای بعدی این همایش و همایشهای مشابه بهصورت حضوری مجدداً امکانپذیر شود تا ضمن تبادل اطلاعات علمی و تخصصی موجبات آشنایی عزیزان شرکتکننده با یکدیگر و ایجاد روابط کاری دوستانه نیز فراهم آید.
دکتر خواجه در این پیام اشاره کرد: یکی از وظایف اساسی همهی دانشگاهها انجام پژوهشها و تحقیقات کاربردی است، بهنحویکه این تحقیقات بتواند گرهگشای مشکلات کشور و جامعهی پیرامونی گردد. با توجه به گستردگی صنایع نفت، گاز، پتروشیمی و انرژی در استان خوزستان دانشگاه شهید چمران اهواز نیز در پیوند با شعار محوری خود که همانا «جامعهمحوری و ارزشآفرینی» است، در یک دههی گذشته برنامههای وسیعی را برای گسترش ارتباط با صنعت، ایجاد پژوهشکدهها و مراکز تحقیقاتی به مرحلهی اجرا درآورده و به همین منظور عهدهدار اجرای پروژههای بزرگ ملی شده است و برخی را نیز به انجام رسانده است.
در بخش دیگری از این پیام آمده است: دانشگاه شهید چمران اهواز افتخار دارد که علاوه بر پژوهشهای بنیادین، همهی حوزههای علوم پژوهشهای کاربردی را بهصورت جدی مدنظر قرار داده است. در این بین صنایع برق، انرژی، الکترونیک و مخابرات در حوزهی مهندسی دارای اهمیت زیادی میباشند و همواره از جایگاه ویژهای در حوزهی مهندسی برخوردار بودهاند.
دکتر خواجه در این پیام به بحران تغییر اقلیم و گرمایش زمین در دهههای اخیر اشاره کرد که حوادث ناشی از آنها در سالهای اخیر بیشازپیش برجسته و لزوم توجه جدی به موضوع تأمین انرژیهای پاک، تجدیدپذیر و سازگار با محیط زیست را بهخوبی نمایان ساخته است و این امر همهی دانشمندان علوم مهندسی و بهخصوص کارشناس صنعت برق را در صف نخست مبارزه با این تغییرات ناخواسته قرار داده است؛ لذا انتظار دارد که همایش حاضر نیز توجه به این موضوع را در صدر اولویتهای خود قرار دهد.
رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز همچنین ضمن آرزوی تندرستی برای همهی شرکتکنندگان اظهار امیدواری کرد که از برنامههای متنوع در نظر گرفتهشده در این کنفرانس شامل مقالات ارائه شده، سخنرانهای کلیدی، کارگاههای پژوهشی، میزگرد و مسابقهی محصولات فناوران بهره وافر را کسب نمایند، به نحوی که دستاوردهای کنفرانس تأثیر محسوس و تعیینکنندهای بر پیشرفت این حوزه از علم و فناوری را از خود به نمایش بگذارد.
دکتر صنیعی عضو هیئتعلمی گروه برق دانشکدهی مهندسی دانشگاه شهید چمران اهواز و دبیر این همایش در سخنانی گفت: مقدمات برگزاری دومین کنفرانس پژوهشهای کاربردی در مهندس برق از سال گذشته در دانشکدهی مهندسی فراهم شد.
وی افزود: دومین کنفرانس با انگیزهای بیشتر نسبت به نخستین کنفرانس پایهگذاری شد و تلاش کردهایم با برگزاری سیمنارها، کارگاههای تخصصی و... شرایطی را فراهم کنیم که شرکتکنندگان بیشترین بهره را از مباحث مطرحشده را برده باشند.
گفتنی است دومین کنفرانس پژوهشهای کاربردی در مهندسی برق بهصورت مجازی در دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار میشود.
این کنفرانس روزهای چهارشنبه و پنجشنبه ۱۰ و ۱۱ آذرماه با حضور صاحبنظران این حوزه همراه است.
سخنرانی کلیدی دکتر طالبی، نشستهای تخصصی، سخنرانی کلیدی دکتر شاهیدهپور و دکتر قاسملویی، کارگاههای آموزشی، میزگرد تخصصی آیندهی انرژی از نگاه فناوری انرژیهای تجدیدپذیر، مسابقه فناورانه و... جزو برنامههای این کنفرانس دو روزه است.
برای حضور در این کنفرانس مجازی که آیین افتتاحیهی آن ساعت ۹ صبح امروز چهارشنبه ۱۰ آذر برگزار شد میتوانید به نشانی https://skyroom.online/ch/aree2021/a مراجعه کنید.