09 06 2023 03:20
کد خبر : 1571201
تعداد بازدید : 662

رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز: بیشترین خدمات رفاهی به خوابگاه‌ها در یک سال اخیر ارائه شده است / بخشی از مشکلات دانشگاه و خوابگاه‌ها به بنای قدیمی و تجهیزات فرسوده باز می‌گردد

 

 

رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: در  یک سال گذشته بیشترین خدمات رفاهی را برای ایجاد آسایش و امنیت دانشجویان در خوابگاه‌ها ارائه داده‌ایم، اما بخشی از مشکلات به بنای قدیمی و تجهیزات فرسوده باز می‌گردد که نباید یک مشکل کوچک، تمام خدمات ارزشمند را زیر سوال ببرد. 
به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر علی محمد آخوند علی، سه شنبه 16 خردادماه در آیین تقدیر از کارکنان سراهای دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز به مناسبت هفته خوابگاه‌ها اظهار کرد: ابتدا جادارد روزهای چهاردهم و پانزدهم خرداد ماه سالروز رحلت بنیانگذار کبیر انقلاب و روز قیامت ۱۵خرداد را بار دیگر به ملت شریف ایران و مجموعه دانشگاهی تسلیت گفته و یاد و خاطره شهدای گرانقدر انقلاب را گرامی بداریم.
رییس دانشگاه شهید چمران اهواز تصریح کرد: مسئولان سرای خوابگاه‌های دانشجوی شهید چمران اهواز مسائل و مشکلاتی را مطرح کردند که به صورت کامل با این موارد آشنا هستیم؛ بنای دانشگاه شهید چمران اهواز یک بنای تاریخی و قدیمی است و اگر مشکلاتی در زمینه زیرساخت‌ها در آن وجود دارد، تا اندازه‌ای به موضوع قدمت آن باز می گردد.
وی گفت: از ابتدای فعالیت خود در این مسئولیت به صورت سه شیفت به بررسی مشکلات و مسائل مختلف دانشگاه بخصوص موضوع تقویت زیرساخت‌ها و رفع مشکلات موجود پرداختیم که تا اندازه زیادی مشکلات برطرف شد اما همچنان پیگیر رفع سایر مسائل و مشکلات دانشگاه ها و تمامی مواردی که مرتبط با رفاه دانشجویان است، هستیم. 
دکتر آخوندعلی خاطر نشان کرد: کارکنان دانشگاه در شیفت های مختلف مسئولیت هایی را بر عهده دارند که حوزه وظایف آنها تعریف شده است اما ما به صورت سه شیفت پای کار هستیم؛ در ماه‌های اخیر مشکلات متعددی را پشت سر گذاشتیم که از جمله آتش سوزی هایی بود که در دانشگاه رخ داد و بلافاصله در محل حضور یافتیم چرا که دغدغه اصلی ما رسیدگی به تمامی مسائل مشکلات دانشگاه است.
وی افزود: یکی از مهمترین بخش‌هایی که اکنون مورد توجه است، خوابگاه ها بوده که محل استقرار و امنیت دانشجویان عزیز است؛ این دانشجویان و بخصوص والدین آنها به مجموعه دانشگاه شهید چمران  اعتماد کرده‌اند. به همین دلیل، باید برای ایجاد رفاه و آسایش این عزیزان تلاش مضاعفی داشته باشیم.
وی ادامه داد: علاوه بر مسائل خدمات و رفاهی دانشجویان، سلامت روحی آنها نیز برای ما حائز اهمیت است؛ این دانشجویان، کیلومترها از خانواده هایشان دور هستند که ممکن است از نظر روحی مشکلاتی برای آنها ایجاد کند. این وظیفه ما است که آنها را تقویت کنیم و فکر و ذکر آنها را تنها به سمت ارتقای سطح تحصیلی ، سوق دهیم.
رییس دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: بخشی از مشکلات زیرساختی و تجهیزات دانشگاه به موضوع قدیمی بودن زیرساخت‌ها باز می‌گردد اما با تلاش های صورت گرفته سیستم های سرمایشی و گرمایشی در بخش‌های مختلف دانشگاه نصب شده است. پیمانکار مربوطه در برخی دانشکده‌ها برای ارائه خدمات کوتاهی کرده بود که با جدیت برای رفع این مشکل ایستادیم تا موضوع تعمیر سیستم سرمایشی و گرمایشی برطرف شد. 
وی اظهار داشت: تجربه در سال‌های گذشته نشان داده است که در چنین فصلی رسیدگی بیشتری به تجهیزات سرمایشی داشته باشیم و اگر کوتاهی برای سرویس و اورهال این دستگاه ها صورت گیرد ، بی‌شک با مشکلات جدی مواجه می شویم.
دکتر آخوندعلی گفت: احداث دانشگاه شهید چمران اهواز به پیش از انقلاب اسلامی باز می گردد و نیاز بود بعد از انقلاب به صورت کامل بازسازی شود اما این امر صورت نگرفت و اکنون باید برای نگهداری تجهیزات دقت بالایی داشته باشیم.
وی خاطر نشان کرد: اگرچه به مراتب احداث بناهای قدیمی از بناهای جدید بهتر و مستحکم‌تر است ولی نیاز است به این بناها و سیستم‌های سرمایشی رسیدگی بیشتری شود.
رییس دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: خوابگاه های سطح شهر اهواز نیازمند رسیدگی بیشتری هستند که ما در یک سال اخیر بیشترین توجه و رسیدگی را به بازسازی و ترمیم خوابگاه‌های دانشجویی زیر نظر دانشگاه شهید چمران ، داشتیم.
وی افزود: جادارد از تلاش‌های مجموعه کارکنان سراهای خوابگاهی دانشگاه قدردانی کنیم چرا که در سالهای اخیر به صورت شبانه‌روزی برای میزبانی از دانشجویان از هیچ تلاشی دریغ نکردند.
دکتر علی محمد آخوندعلی در پایان در آیینی با اهدای لوح تقدیر و هدایایی به مناسبت گرامیداشت هفته خوابگاه‌ها از کارکنان سراهای دانشجویی دانشگاه تحلیل و قدردانی کرد.
درج شده توسط: مدیر سایت