دیدار مسئولان شبکۀ جهانی الأهواز با رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز - دانشگاه شهید چمران اهواز

در دیدار مسئولان شبکۀ جهانی الأهواز با دکتر علیمحمد آخوندعلی، رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز زمینههای همکاری مشترک، بررسی شد.
به گزارش روابطعمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، این نشست با حضور دکتر مجید خطیب طرفی، مدیر روابطعمومی و محمدحسن حردانی، جانشین مدیرکل شبکۀ جهانی الأهواز همراه بود.
دکتر آخوندعلی در این نشست با ابراز خرسندی و استقبال از همکاری و ارتباط میان دانشگاه و شبکۀ جهانی الأهواز گفت: ظرفیتهای بسیار بالایی در بخشهای آموزشی، پژوهشی، فناوری، فرهنگی و اجتماعی در دانشگاه وجود دارد و میتوان از ظرفیت شبکۀ جهانی الأهواز برای تقویت دیپلماسی علمی و جذب دانشجو از کشورهای جهان اسلام بهویژه همسایگان مرزی بهره برد.
وی جذب دانشجویان بینالملل را یکی از اولویتهای مهم برنامههای دانشگاه دانست و گفت: از جمله اقدامات و تمهیدات انجام شده برای جذب دانشجویان بینالملل میتوان به راهاندازی دفتر کنسولی در دانشگاه اشاره کرد.
رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز از راهاندازی دبیرخانۀ دائمی فرهنگی میان دانشگاه شهید چمران اهواز و دانشگاههای کشور عراق در آیندۀ نزدیک خبر داد.
دکتر مجید خطیب طرفی، مدیر روابطعمومی شبکۀ الأهواز نیز هدف از راهاندازی این شبکه را ضرورت مقابله با هجمههای فرهنگی برونمرزی و نشر معارف اهلبیت (ع) عنوان کرد.
وی با اشاره به برخورداری این شبکه از ظرفیتهای رسانهای و نیروهای متخصص، گفت: ۴۰ درصد برنامههای این شبکه به حوزۀ معارف اهلبیت (ع)، ۴۰ درصد به حوزۀ مسائل اجتماعی، فرهنگی و ۲۰ درصد به مسائل سیاسی اختصاص دارد.
در ادامه محمدحسن حردانی، جانشین مدیرکل شبکۀ جهانی الأهواز با اشاره به ظرفیتها و پوشش رسانهای این شبکه در کشورهای حوزۀ خلیجفارس، بهویژه کشور عراق، عنوان کرد: شبکۀ الأهواز پربینندهترین شبکه در استان خوزستان است.
وی، افزود: حضور فعال در شبکههای مجازی و برخورداری از مخاطبان فراوان و همچنین عضویت در اتحادیۀ رادیو و تلویزیون کشورهای جهان اسلامی با بیش از ۴۰ شبکه، از جمله ظرفیتهای مهم شبکۀ الأهواز است.
در پایان این نشست مقرر شد مذاکرات انجام شده در قالب تفاهمنامه همکاری از سوی دفتر همکاریهای علمی بینالمللی دانشگاه و مدیران شبکۀ الأهواز تنظیم شود و میان رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز و مدیرعامل شبکۀ الأهواز، مبادله و امضا گردد.
همکاری در حوزههای بینالمللی، همایشها و سمینارهای ملی و بین المللی، معرفی دانشگاه در قالب ساخت گزارش مستند از توانمندیها و ظرفیتها و... از جمله محورهای مذاکرات است.