14 02 2023 20:35
کد خبر : 1579218
تعداد بازدید : 529

دو سمینار «گزارش سفر تحقیقی به آلمان و ایتالیا» و «تجارت سرامیک و تاثیر متقابل ایران و چین» برگزار می‌شود

 

 

گروه تاریخ دانشکده‌ی ادبیات و علوم انسانی دانشگاه شهید چمران اهواز دو سمینار «گزارش سفر تحقیقی به آلمان و ایتالیا» و «تجارت سرامیک و تاثیر متقابل ایران و چین» را برگزار می‌کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر علی بحرینی‌پور دانشیار گروه تاریخ این دانشگاه و دکتر یاسوهیرو یوکائیچی دانشیار تاریخ دانشگاه ریکیو کشور ژاپن سخنران‌های این دو سمینار هستند.

علاقه‌مندان می‌توانند سه‌شنبه دوم اسفندماه از ساعت 11:30 تا 12:30 در سمینار «گزارش سفر تحقیقی به آلمان و ایتالیا» و از ساعت 13 تا 14 در سمینار «تجارت سرامیک و تاثیر متقابل بر ایران و چین» در تالار قیصر امین‌پور دانشکده‌ی ادبیات و علوم انسانی شرکت کنند.

 

درج شده توسط: مدیر سایت