دانشجویان استعدادهای درخشان و برگزیدگان المپیاد دانشجویی تجلیل شدند - دانشگاه شهید چمران اهواز

آیین تجلیل از دانشجویان استعدادهای درخشان و برگزیدگان المپیاد علمی دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز امروز چهارشنبه یکم خردادماه در سالن شهید مطهری دانشکده علوم این دانشگاه، برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در ابتدای این آیین دکتر جلیلی فر معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه بیان کرد: نظارت در دانشگاهها و آموزشوپرورش مهجور مانده و بهنوعی آموزش تحتالشعاع مسائلی فوری در کشور قرارگرفته است.
وی، اظهار کرد: پژوهش و آموزش با یکدیگر رشد میکنند و بیشک کسی میتوانند پژوهشگر خوبی باشد که دانش را بهخوبی آموخته باشد.
معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید چمران اهواز، افزود: امیدواریم بهجایی برسیم که آموزش ما آنقدر مؤثر باشد که تنها از افراد خاص برای فعالیتهای برتر آموزشی تقدیر نکنیم و روزی برسد که تمامی دانشجویان استعدادهای درخشان باشند.
جلیلی فر، ادامه داد: آموزش برابر باید برای همه امکانپذیر و در اختیار افراد قرار گیرد؛ اگر آموزش ما جهتدار و مداوم باشد تمامی افراد میتوانند در حوزههای خود استعداد درخشان باشند.
وی، خاطرنشان کرد: یکی از نکات مثبت شناسایی استعدادهای درخشان استفاده از این استعدادها در بخشهای مختلف دانشگاه است؛ مسئله دستیار آموزشی و پژوهشی مدتی است که مطرحشده و یکی از راههای انتخاب این افراد نتایجی است که در المپیادها و استعدادهای درخشان حاصل میشود.
معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید چمران اهواز، بیان کرد: چارچوب این کار توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به دانشگاه ارسالشده است و باید در جلسات مشکلات آن را برای اجرایی کردن حل نماییم.
رئیس بنیاد نخبگان استان خوزستان نیز بیان کرد: در هر جامعه و سیستم حکومتی توسعه امر مهمی است و محور و مدار آن نیز نیروی انسانی است.
دکتر علی حسین صابری، اظهار کرد: وظیفه دانشگاه و سایر مراکز آموزش و بنیاد نخبگان انجام توانمندسازی است؛ توانمندسازی کسب مهارتهایی است که فرد در جامعه بتوانند نقشی را بهخوبی ایفا نماید.
وی، گفت: یکی از روشهای توانمندسازی استعدادهای برتر گروه سازی است که دانشجویان از ظرفیتهای یکدیگر استفاده نمایند؛ متأسفانه از ابتدا که دانشگاه در کشور ما راهاندازی شد کسب مدرک و استخدام در ارگان دولتی ملاک بود و تفکر خلق سرمایه وجود نداشت و این مسئله کماکان نیز وجود دارد.
رئیس بنیاد نخبگان استان خوزستان، بیان کرد: درگذشته و حال حاضر یک نیروی نخبه وظیفه حل مشکلات جامعه، کارآفرینی و خلق ثروت را بر عهده دارد؛ آموزش در دانشگاههای ما برای این مسئله کافی نیست و این در حالی است که این موضوع مطرح میشود که دانشگاههای ما باید بهسوی دانشگاههای نسل سه و چهار حرکت کند.
دکتر امیرمحمد احدی رئیس گروه استعدادهای درخشان دانشگاه شهید چمران اهواز نیز، بیان کرد: در خوزستان استعدادهای بسیاری وجود دارد که برای شناسایی و پرورش آنها باید از ظرفیتهای بیرون از دانشگاه نیز استفاده شود.
وی افزود: در سالهای گذشته مدیران پیشین گروه استعدادهای درخشان دانشگاه شهید چمران اهواز کارهای مهم و ماندگاری انجام دادند اما برخی از موارد وجود دارد که در شرف انجام است که تلاش خواهیم کرد با همکاری سایر دانشگاهیان به سرانجام برسانیم.
گفتنی است در این آیین که با حضور دانشجویان و مسئولان دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد، از دانشجویان استعدادهای درخشان دانشگاه و برگزیدگان المپیادهای علمی تجلیل شد.
اسامی دانشجویان استعدادها درخشان را اینجا و اسامی منتخبین کشوری بیست و سومین المپیاد علمی دانشجویی را نیز اینجا مشاهده نمایید.