11 06 2023 22:19
کد خبر : 1570976
تعداد بازدید : 525

توجه ویژۀ مسئولان دانشگاه به حل مشکلات دانشجویی

 

 

 

رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز با اشاره به توجه مسئولان این دانشگاه به حل مشکلات دانشجویان گفت: همواره آماده شنیدن نظرات و انتقادهای دانشجویان از روند فعالیت‌ها در بخش‌های مختلف دانشگاه، هستیم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر علی‌محمد آخوندعلی، بعدازظهر امروز دوشنبه 22 خردادماه، در دیدار با اعضای شورای انجمن اسلامی دانشجویان این دانشگاه، که در تالار اجتماعات حوزۀ ریاست برگزار شد با ابراز خرسندی از دیدار با دانشجویان، گفت: هیچ خدمتی با ارزش‌تر از خدمت به دانشجویان به عنوان آینده‌سازان کشور نیست.

وی افزود: تمام تلاش مجموعۀ مدیریتی دانشگاه شهید چمران اهواز برای ارائۀ بهترین خدمات به دانشجویان است زیرا معتقدیم دانشجویان و قشر نخبۀ دانشگاهی نقشی موثر در فعالیت‌های اجتماعی دارند.

رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز، انتقاد را امری مطلوب دانست و گفت: انتقاد جزئی از خصوصیت‌های جوانان است؛ جوانانی که باید آرمان‌خواه و آرمان‌گرا باشند تا بتوانند راه رشد اندیشه را طی کنند.

آخوندعلی، با اشاره به دیدارهای برگزار شده با دانشجویان این دانشگاه، از آنان خواست اساس‌نامه و مرام‌نامۀ انجمن‌ها و شوراهای دانشجویی را به خوبی مطالعه کرده و در راستای تحقق آن گام بردارند.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود دربارۀ وضعیت سراهای دانشجویی و کلاس‌های درس، گفت: بازگشایی دوبارۀ دانشگاه و از سرگیری کلاس‌های درس پس از پایان همه‌گیری بیماری کرونا کاری بسیار سخت بود، که به همت مجموعۀ مدیریتی و تلاش کارکنان این دانشگاه انجام شد و توانستیم پس از دوسال تعطیلی، با بهسازی و بازسازی، فضاهای دانشگاهی را برای حضور دانشجویان، آماده کنیم.

رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز، در ادامه به بیان توضیحاتی دربارۀ فعالیت‌های انجام شده در سراهای دانشجویی دختران و پسران این دانشگاه پرداخت و بیان کرد: بهبود وضعیت سیستم‌های سرمایشی و گرمایشی با توجه به اقلیم استان خوزستان، بهبود وضعیت سلف‌سرویس‌ها، تعمیرات اساسی در خوابگاه‌ها و... از جمله اقداماتی است که تابستان سال قبل و پیش از بازگشایی سراهای دانشجویی انجام شده است.

آخوندعلی به بودجۀ دانشگاه شهید چمران اهواز در سال 1402 نیز اشاره کرد و افزود: امسال 75 میلیارد تومان به بودجۀ پایۀ دانشگاه افزوده شده است که در حل مشکلات این دانشگاه نقش بسزایی دارد.

وی در پایان تصریح کرد: همواره آماده شنیدن نظرات و انتقادات دانشجویان از عملکرد مسئولان دانشگاه هستیم و خدمت به دانشجویان برای حل مشکلات را وظیفۀ خود می‌دانیم.

گفتنی است در این دیدار اعضای شورای انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز مسائلی از جمله وضعیت اسکان دانشجویان در سراهای دانشجویی، بهره‌مندی از امکانات رفاهی دانشگاه از جمله استخر، وضعیت آموزش در دانشکده‌ها، مسائل مرتبط با سالن‌های غذاخوری، همکاری در برگزاری همایش‌ها و برنامه‌های فرهنگی و...، مشکل تجهیزات آمفی‌تئاتر و سالن‌های دانشکده‌ها، رفاهیات دانشجویان استعدادهای درخشان و بهره‌مندی هرچه بیتر دانشجویان از امکانات آزمایشگاهی را طرح کردند.

 

درج شده توسط: مدیر سایت