تقویت همکاریهای علمی پژوهشی میان دانشگاه شهید چمران اهواز و شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب - دانشگاه شهید چمران اهواز

مدیر کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه شهید چمران اهواز در نشستی با حضور مسئولان شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، بر ضرورت تقویت همکاریهای علمی پژوهشی میان دانشگاه و این صنعت کلان در استان خوزستان، تأکید کرد.
به گزارش روابطعمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر علیرضا دنهدزفولی، مدیر کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه در این نشست که پیش از ظهر امروز سهشنبه 13 تیرماه در سالن جلسات معاونت پژوهش و فناوری برگزار شد، بیان کرد: این دانشگاه از سال 1397 تاکنون 17 پروژۀ مطالعاتی تحت عنوان پایاننامه را در حوزۀ نفت تدوین کرده است.
وی با اشاره به حجم قراردادهای منعقد شده میان دانشگاه شهید چمران اهواز و شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، اظهار کرد: از سال 1395 تاکنون نیز چهار پروژۀ تحقیقاتی مشترک انجام شده است که حجم قرارداد این پروژهها بیش از 10 میلیارد تومان است.
مدیر کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه شهید چمران اهواز، در خصوص پیشنهادههای ارسال شده از سوی این دانشگاه به شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب در سه سال گذشته، خواستار تسریع در روند بررسی این تحقیقات شد.
دنهدزفولی در بخش دیگری از صحبتهای خود به بیان برخی فرصتهای همکاری صنایع با مراکز علمی پرداخت و افزود: بهرهمندی از معافیتهای مالیاتی، پذیرش دانشجوی دکتری به شیوۀ استاد محور، پذیرش دانشجوی پسادکتری و... از فرصتهایی است که میتوان از آن برای گسترش همکاریها بهرهمند شد.
وی به آمار دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز و تعدد رشتههای این دانشگاه جامع اشاره کرد و گفت: امیدواریم تدابیر لازم برای افزایش تعداد دانشجویان کارآموز این دانشگاه در شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، اندیشیده شود.
مدیر کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه شهید چمران اهواز در خصوص فرصت مطالعاتی یکی از اعضای هیئت علمی این دانشگاه در شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، گفت: این فرصت میتواند زمینۀ آشنایی هرچه بیشتر دانشگاهیان با مشکلات صنایع، و همچنین بهرهمندی صنایع از توانمندیهای آموزشی، علمی و پژوهشی جامعۀ علمی استان را فراهم کند.
در ادامه مسلم مهرزاد، مدیر تجاریسازی، توسعۀ فناوری و ارتباط با مراکز تحقیقاتی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب بیان کرد: «پژوهشهای تحصیلات تکمیلی»، «پروژههای تحقیقاتی بزرگ»، «پروژههای فرصت مطالعاتی» و «پروژههای پژوهانه» از ابزارهای تحقیقاتی در این شرکت به شمار میآیند.
وی افزود: فرصت مطالعاتی اعضای هیئت علمی فرصتی مهم در انجام پژوهشهای مرتبط با حوزۀ صنعت است؛ امیدواریم بتوانیم با گسترش این حوزه زمینۀ همکاریهای بیشتر را فراهم نماییم.
گفتنی است این نشست با حضور سعید عالیوند، مسئول تحصیلات تکمیلی و ارتباط صنعت و دانشگاه، مهندس بازوند، نمایندۀ بخش ازدیاد برداشت و مهندس حویزاوی نمایندۀ بخش مهندسی فرآیند و ساخت پژوهش شرکت ملی مناطق نفتخیز، جنوب و کارشناسان این شرکت، دکتر رشتی، مدیر ارتباط و فناوری اطلاعات دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر اکبریزاده، دکتر اسماعیل حجاری، دکتر خداپناه، دکتر مظاهری و دکتر نوروزی از اعضای هیئت علمی این دانشگاه، همراه بود.