03 08 2019 04:25
کد خبر : 1711097
تعداد بازدید : 654

تعمیرات اساسی استخر دانشگاه شهید چمران اهواز پایان یافت

 

معاون طرح و توسعه دانشگاه شهید چمران اهواز، گفت: تعمیرات اساسی استخر دانشگاه شهید چمران اهواز پایان یافت و فضاهای این مکان ورزشی آماده استفاده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر حمیدرضا غفوری دراین‌باره بیان کرد: اوایل امسال و هم‌زمان با وقوع سیلاب در شهرهای مختلف استان که مشکلات جدی در سیستم فاضلاب شهر اهواز را در پی داشت، فعالیت استخر سرپوشیده دانشگاه نیز به دلیل دفع نشدن فاضلاب، به‌ناچار متوقف گردید.

وی، ادامه داد: این مشکل تا یک هفته پیش از آغاز ماه مبارک رمضان ادامه داشت و پس‌ازآن با فروکش کردن سطح آب در شبکه فاضلاب شهری، امکان بازگشایی مجدد استخر فراهم گردید، اما به دلیل توقف درازمدت آب استخر و پایین آمدن کیفیت آن مقرر شد با استفاده از فرصت ماه رمضان که مراجعات به استخر کاهش می‌یابد، تعویض آب استخر و برخی تعمیرات نسبتاً جزئی صورت گیرد که این کار با موفقیت برنامه‌ریزی و انجام شد.

وی، افزود: در روزهای پایانی ماه رمضان که آبگیری مجدد استخر در مراحل نهایی بود، شواهدی مبنی بر بروز اشکال در سیستم آب‌رسانی استخر مشاهده شد، ولی اصرار مراجعین برای بازگشایی هر چه سریع‌تر  استخر، مدیریت آن مجموعه را بر آن داشت که نسبت به بازگشایی آن در اوایل تیرماه امسال اقدام نمایند. متأسفانه به فاصله کوتاهی از بازگشایی استخر، مشکل تأسیسات آب‌رسانی استخر به‌دلیل قدمت و فرسودگی آن تشدید شد و باعث نشت شدید آب از سیستم و ایجاد اختلال جدی در بهداشت آب گردید.

معاون طرح و توسعه دانشگاه شهید چمران اهواز، اظهار کرد: بنابراین مدیریت استخر ناچار شد که برای حفظ سلامت مراجعین، بار دیگر بهره‌برداری از این مجموعه را تا زمان رفع مشکل به حالت تعلیق درآورد که با همکاری اداره تأسیسات در دفتر فنی، کار عیب‌یابی و چاره‌اندیشی  آغاز شد.

غفوری، بیان کرد: پس از بررسی‌های لازم مشخص شد که بخش اعظم لوله‌کشی سیستم آب‌رسانی استخر دچار خوردگی شدید است و باید تعویض شود.

وی، گفت: باوجود محدودیت‌های شدید اعتباری، عملیات برآورد هزینه، تنظیم پیمان، استعلام بها از پیمانکاران و انتخاب پیمانکار و عقد قرارداد در کوتاه‌ترین زمان ممکن صورت گرفت و عملیات تعمیراتی با هزینه‌ای بالغ‌بر ۷۰ میلیون تومان وارد فاز اجرایی شد که خوشبختانه این عملیات با سرعت هر چه تمام‌تر به مرحله اجرا درآمد و در کمتر از یک‌‌ماه در پنجم مردادماه به پایان رسید.

 گفتنی است با پایان یافتن این عملیات و انجام اقدامات تکمیلی برای مهیاسازی فضای سالن استخر، فعالیت استخر از روز جمعه ۱۱ مردادماه مجدداً از سر گرفته شده است.

برنامه هفتگی استفاده از استخر دانشگاه مطابق جدول زیر تا پایان شهریورماه ادامه خواهد داشت.

 

 

درج شده توسط: مدیر سایت