بیش از ۷۰۰ دانشجوی بینالملل در پنج سال گذشته دانشآموخته شدند/ نقش آفرینی ارزندۀ شبکۀ جهانی الاهواز در خارج از مرزها - دانشگاه شهید چمران اهواز

رئیس دانشگاه چمران اهواز با حضور در برنامۀ مساء الاهواز شبکۀ جهانی الاهواز با تبریک میلاد فاطمه زهرا (س) و روز مادر اظهارکرد: مأموریتهای برون مرزی شبکۀ جهانی الاهواز از درون مرزی اهمیت بیشتری دارد و باید تمرکز بیشتری بر این مسئله صورت گیرد.
علیمحمد آخوندعلی، به حادثه تروریستی در کرمان اشاره کرد و بیان داشت: جمعی از هم وطنان عزیزمان توسط کسانی که بویی از انسانیت نبرده بودند به شهادت رسیدند که این واقعه ناگوار را به همه ملت ایران تسلیت عرض می کنم.
وی با اشاره به اینکه تمهیدات لازم برای تسهیل تردد دانشجویان عراقی در دانشگاه چمران اهواز دیده شده است؛ تصریح کرد: دفتر کنسولی برای دانشجویان عراقی جهت تمدید روادید اختصاص داده شده است و دانشجویان می توانند با مراجعه به این دفتر مشکلاتشان را برطرف کنند.
رئیس دانشگاه چمران اهواز خوزستان را مهد دانش و دانشمندان دانست و افزود: ٧٠ سال از فعالیت دانشگاه شهید چمران اهواز می گذرد؛ نام قدیم آن جندی شاپور بوده است؛ دانشگاه جندی شاپور تا قرن هفتم دایر بود و در زمان خود دانشمندان ارزشمندی تربیت کرد.
وی با اشاره به اینکه دانشگاه چمران اهواز به عنوان دانشگاه مادر و بزرگترین دانشگاه در جنوب غرب کشور است، ادامه داد: این دانشگاه به دلیل حضور شهید چمران در دوران دفاع مقدس به این نام مزین شد.
آخوند علی تصریح کرد: پاتوق علم و دانش با محوریت دانشگاه چمران اهواز در استان شکل گرفته است.
رئیس دانشگاه چمران اهواز ابراز داشت: اساتید دانشگاه شهید چمران اهواز بیش از ۶۵٠ نفر در تخصص های گوناگون متناسب با نیازهای کشور و استان هستند؛ همچنین ١۶ دانشکده و پردیس در دانشگاه وجود دارد و بیش از ۴٠٠ رشته تحصیلی و ٧٠ گروه آموزشی را در دانشگاه شهید چمران اهواز داریم.
وی خاطرنشان کرد: جذب هیئت علمی در دانشگاه چمران اهواز بسیار سخت است؛ رشته های در نظر گرفته شده در دانشگاه چمران اهواز متناسب با شرایط استان است.
آخوند علی گفت: دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر از دانشگاه چمران اهواز مشتق شده است که می توانند در اقتصاد دریار محور استان توسعه ایجاد کنند.
رئیس دانشگاه چمران اهواز با اشاره به تحصیل دانشجویان غیر ایرانی در این دانشگاه خاطرنشان کرد: در دانشگاه شهید چمران اهواز مرکز آموزش زبان فارسی برای دانشجویان غیر ایرانی به ویژه عراق را توسعه داده ایم.
وی با اشاره به اینکه دانشگاه چمران اهواز بسترهای لازم مطالعاتی در زمینه مطالعات زیستی، کنترل منابع آبی و ... را ایجاد کرده است، ابراز داشت: دانشگاه چمران اهواز در زمینه انواع آبیاری، ریزگردها، ماسه های بادی « تپه های روان» و ... روش های کنترل را بررسی کرده و این منابع عظیم خدادادی را مورد مطالعه قرار داده است.
آخوند علی با اشاره به سیل ١٣٩٨ گفت: تمام کانون های ریزگرد و روش های کنترل آن توسط دانشگاه شهید چمران اهواز شناسایی شده است.
رئیس دانشگاه چمران اهواز به آمار دانشجویان خارجی در این دانشگاه اشاره داشت و اظهار کرد: در ۵ سال گذشته بیش از ۷۰۰ دانشجوی خارجی را فارغ التحصیل کرده ایم و در سال جاری ١٢٠ دانشجوی عراقی پذیرش شده اند در نظر داریم با مراوداتی که در آینده خواهیم داشت این رقم را ارتقا دهیم.