07 12 2023 02:34
کد خبر : 1749601
تعداد بازدید : 649

بسترهای لازم برای رشد و بالندگی دانشجویان فراهم است

 

 
 
رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌وگو با رادیو خوزستان به مناسبت ۱۶ آذرماه، روز دانشجو، گفت: برخی دانشجویان دختر نو ورود، خارج از مجتمع خوابگاهی حضرت معصومه (س) اسکان داشتند که با آماده شدن آن به‌زودی در این خوابگاه اسکان داده می‌شوند.
وی با اشاره به برنامه‌های روز دانشجو در این دانشگاه، خاطرنشان کرد: در هفته‌ی جاری برخی اعضای هیئت دولت، از جمله وزیر کشور و معاون رئیس‌جمهور، در این دانشگاه حضور داشتند و نشست‌هایی را با دانشجویان برگزار کردند و خوشبختانه امور مربوط به دانشجویان به خوبی در این دانشگاه در حال انجام است.
وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت: دانشجویان در این دوران، در حال طی کردن مراحل کسب دانش هستند و افرادی که به این نام خوانده می‌شوند در عنفوان فصل جوانی و کسب دانش هستند که ان‌شاءالله از ذخیره این دانش بتوانند ارکان کشور را در دست گرفته و موجب توسعه اقتصادی کشورمان شوند.
رییس دانشگاه شهید چمران اهواز، افزود: وقتی امور بر اساس علم و دانش بنا گذاشته شود موجب توسعه اقتصادی پایدار می‌شود، که مسئولیت آن بر عهده‌ دانشجویان است.
آخوندعلی با اشاره به فرارسیدن ایام امتحانات گفت: دانشگاه شهید چمران اهواز نزدیک به ۷۰ سال قدمت دارد و اکنون بسترهای خوبی برای آرامش جسمی و روحی دانشجویان فراهم شده است و در حال حاضر چهارهزار دانشجو در خوابگاه‌های این دانشگاه، مستقر هستند. همچنین این دانشگاه، ۱۰ هزار دانشجوی بومی دارد و در بخش رفاهیات روزانه ۱۲ هزار وعده‌ی غذایی در دو نوع با قیمت ۱۰ هزار تومان، برای این دانشجویان فراهم می‌شود.
وی تصریح کرد: در بخش رفاهیات ورزشی نیز کارهای خوبی در سطح خوابگاه‌ها و دانشگاه انجام شده است و استخر بین‌المللی این دانشگاه نیز بازسازی شده است و به‌زودی بازگشایی می‌شود. 
رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز، اظهار کرد: مشاوران دانشگاه نیز در همه‌ی ایام آماده‌ی ارایه‌ی خدمات به دانشجویان هستند. از این رو، بسترهای لازم برای رشد دانشجویان فراهم شده است و آنان می‌توانند ابعاد علمی خود را با وجود رفاهیاتی که در اختیار دارند، پرورش دهند.
درج شده توسط: مدیر سایت