12 02 2023 06:22
کد خبر : 1579098
تعداد بازدید : 563

برگزاری گارگاه آموزشی تربیت مشاور رفتاری کاهش خطر مصرف مواد در دانشگاه شهید چمران اهواز

 

 

 

کارگاه آموزشی تربیت مشاور رفتاری کاهش خطر مصرف مواد در دانشجویان ویژه‌ی کارشناسان و مشاوران دانشگاه‌های منطقه‌ی 10 کشور در دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز این کارگاه 24 تا 26 بهمن‌ماه به میزبانی این دانشگاه برگزار شد و با حضور سرهنگ صفری دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خوزستان همراه بود.

در این کارگاه آموزشی امیدیان پیرامون موضوع «رفتارهای پرخطر در دانشجویان و مروری بر مشاوره رفتاری کاهش خطر»، دکتر محسن پویان درباره‌ی «مصاحبه‌ی انگیزشی»، دکتر خدیوی درباره‌ی «ایجاد ارتباط کاری با دانشجویان»، «تنظیم هیجان و تحمل پریشانی»، «تعیین سطح خطر و انتخاب مداخله مناسب» و «ارزیابی روانی اجتماعی» و دکتر باوی درباره‌ی «ایجاد انگیزه برای تغییر»، «تصمیم‌گیری و هدف‌گذاری» و «طراحی برنامه تغییر و آموزش مهارت‌های روانی اجتماعی» به ایراد سخن پرداختند.

گفتنی است برگزاری کارگاه آموزشی «پیشگیری از اعتیاد» از دیگر برنامه‌های دبیرخانه‌ی مراکز مشاوره دانشگاه‌های منطقه 10 کشور بود که ویژه‌ی اعضای کانون همیاران سلامت روان مراکز مشاوره دانشگاه‌های منطقه‌ی 10 گشور برگزار شد.

 

 

 

درج شده توسط: مدیر سایت