برگزاری دومین کنفرانس بینالمللی و هفتمین کنفرانس ملی کامپیوتر، فناوری اطلاعات و کاربردهای هوش مصنوعی - دانشگاه شهید چمران اهواز
27 02 2024 04:47
کد خبر : 1743986
تعداد بازدید : 585

با حضور دکتر خوانساری، معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران، دکتر علیمحمد آخوندعلی، رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز و شماری از مسئولان، اعضای هیئتعلمی و دانشجویان این دانشگاه، دومین کنفرانس بینالمللی و هفتمین کنفرانس ملی کامپیوتر، فناوری اطلاعات و کاربردهای هوش مصنوعی برگزار شد.
به گزارش روابطعمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر خوانساری در این همایش که پیش از ظهر امروز سهشنبه در تالار اجتماعات دانشکدۀ کشاورزی برگزار شد، بیان کرد: هوش مصنوعی از جمله علومی است که در آیندۀ کشورمان نقش مهم و اساسی دارد.
وی در ادامه با ارائۀ توضیحاتی دربارۀ دولت هوشمند، گفت: دولت هوشمند شامل سامانههای متصل مبتنی بر داده و درگاههای واحد قابلدسترسی است که خدمات آن از سوی سامانه ارائه میشود.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، افزود: بهعنوانمثال در تجربۀ واحد مدیریت زمین، دستگاههای مختلف، تصمیمگیری خود را در موضوع صدور مجوز تغییر کاربری زمین، شفاف کرده و به سامانههای نرمافزاری وارد میکنند و پس از آن سامانهها هستند که بر اساس قواعد مشخص شده، نتیجة درخواستهای مردم را بهسرعت به آنان اعلام کرده و همزمان نتیجه را به اطلاع نهادهای ثبتی و نظارتی میرسانند.
خوانساری در ادامه به بیان توضیحاتی دربارۀ تجارب ثبت شده در استفاده از درگاه صدور مجوزهای اصناف، کالابرگ الکترونیکی، سامانۀ رضایتبخشی کارکنان دولت و نامنویسی نامزدهای مجلس برای استفاده از تبلیغات و اطلاعرسانی در پیامرسانها، پرداخت.
همچنین دکتر علوی، دبیر علمی دومین کنفرانس بینالمللی و هفتمین کنفرانس ملی کامپیوتر، فناوری اطلاعات و کاربردهای هوش مصنوعی، با اشاره به قدمت هفتسالۀ این کنفرانس در دانشگاه شهید چمران اهواز، از حمایت مسئولان دانشگاه و مدیران دستگاههای اجرایی، برای برگزاری این همایش، تقدیر کرد.
وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری دربارۀ ضرورت توجه به هوش مصنوعی، گفت: همچنین رئیسجمهور نیز در سخنان خود خطاب به جامعۀ دانشگاهی، بر لزوم بهرهمندی از دستاوردهای هوش مصنوعی برای پیشبرد اهداف علمی کشور، تأکید کردند.
عضو هیئتعلمی دانشگاه شهید چمران اهواز، افزود: هوش مصنوعی، جزو علوم میانرشتهای است که اکنون بهعنوان علمی تحولآفرین شناخته میشود.
علوی با اشاره به تأثیر برخی تحریمها در کشور، گفت: در حال حاضر برخی دسترسیها به منابع علمی هوش مصنوعی برای کاربران ایرانی محدود شده است. از مسئولان انتظار داریم پیش از علنی شدن تحریمها با آیندهپژوهشی، خودمان را از اکنون آماده نماییم.
گفتنی است ۱۴۲ مقاله به دبیرخانۀ دومین کنفرانس بینالمللی و هفتمین کنفرانس ملی کامپیوتر، فناوری اطلاعات و کاربردهای هوش مصنوعی ارسال شده است که از این تعداد ۵۳ مقاله پذیرفته شده است که بهصورت پوستر و شفاهی ارائه میشود.
همچنین نمایشگاه دستاوردهای هوش مصنوعی با حضور دکتر خوانساری، معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران و دکتر علیمحمد آخوندعلی، رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز، در سرسرای دانشکدۀ کشاورزی گشایش یافت.