03 02 2020 23:53
کد خبر : 1702468
تعداد بازدید : 437

امضاء تفاهم نامه همکاری میان دانشکده علوم تربیتی، اداره کل زندان ها و دفتر حمایت از کودکان و بانوان دادگستری

 

به‌منظور همکاری‌های علمی و آموزشی، تفاهم نامه همکاری توسط دکتر سید منصور مرعشی رئیس دانشکده علوم تربیتی و روان‌شناسی، مریم شمعونی مسئول دفتر حمایت از حقوق کودکان و بانوان دادگستری استان خوزستان و علیرضا بابایی مدیرکل زندان‌های استان خوزستان، امضاء شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در جلسه‌ای که امروز 15 بهمن‌ماه در سالن جلسات ریاست دانشکده علوم تربیتی و روان‌شناسی برگزار شد، علیرضا بابادی مدیرکل زندان‌های استان خوزستان خواستار همکاری‌های علمی و آموزشی با این دانشکده شد و اظهار کرد: اگر بتوانیم حتی یک نفر را در جامعه اصلاح کنیم یا از گرایش به جرم بازداریم به رسالت خود عمل کرده‌ایم.

وی بر لزوم بهره گرفتن از ظرفیت‌های علمی دانشکده علوم تربیتی و روان‌شناسی تأکید و گفت: بدون شک همه ما به ارشاد و راهنمایی نیاز داریم، بالأخص اگر این راهنمایی‌ها از سوی مراجع علمی باشد باارزش‌تر خواهد بود.

در ادامه دکتر سید منصور مرعشی رئیس دانشکده علوم تربیتی و روان‌شناسی دانشگاه شهید چمران اهواز نیز عنوان کرد: تمامی ظرفیت‌های این دانشکده در اختیار دفتر حمایت از حقوق کودکان و بانوان دادگستری استان خوزستان و اداره کل زندان‌های استان خوزستان است.

دکتر افشین قنبرزاده مدیر کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه شهید چمران اهواز، گفت: حوزه علوم تربیتی و روان‌شناسی با انسان مرتبط است و همین مسئله کار را به‌مراتب نسبت  به فعالیت در رشته‌های فنی و مهندسی سخت‌تر می‌کند.

وی، عنوان کرد: در دانشگاه شهید چمران اهواز مسئولیت‌های اجتماعی تعریف‌شده است و در این زمینه در سیل ابتدای امسال استادان این دانشگاه بدون هیچ چشم‌داشتی تمام مدت مشغول به فعالیت و مشورت رسانی به مسئولان استانی بودند.

قنبرزاده اعلام کرد: به نمایندگی از حوزه معاونت پژوهش و فناوری آمادگی خود را برای هرگونه همکاری با اداره کل زندان ها و دفتر حمایت از کودکان و بانوان دادگستری اعلام می‌کنیم.

همچنین دکتر فریده عصاره مدیر گروه علم اطلاعات و دانش شناسی دانشکده علوم تربیتی و روان‌شناسی نیز بیان کرد: با شناسایی نیازهای اداره کل زندان ها و دفتر حمایت از کودکان و بانوان دادگستری تلاش خواهیم کرد امکانات و توانایی‌های دانشکده را در خدمت حل مسائل و مشکلات به‌کارگیریم.

گفتنی است تفاهم نامه همکاری میان اداره کل زندان‌های استان خوزستان، دانشکده علوم تربیتی و روان‌شناسی دانشگاه شهید چمران اهواز و دفتر حمایت از حقوق کودکان و بانوان دادگستری استان خوزستان به‌منظور ایجاد و گسترش همفکری و همکاری برای ارائه خدمات و حمایت بهتر از مددجویان و همچنین در راستای ایجاد ارتباط بین دانشگاه و جامعه، ساماندهی نظام خدمات حمایتی، انسجام و اثربخشی در کنترل آسیب‌های روانی و اجتماعی، گسترش خدمات سلامت در حوزه مشاوره و روان‌درمان و حمایت بیشتر از مددجویان زندان‌های استان خوزستان منعقد شد.

همکاری و استفاده مناسب از توانایی‌های علمی، تحقیقاتی و اجرایی اداره، دانشکده و دفتر، هماهنگی، همکاری و همسویی در ارائه خدمات بهتر به مددجویان و خانواده‌های آنان، همکاری علمی و هدفمند در برنامه‌ریزی و فعالیت‌ها و ارائه خدمات به مددجویان و خانواده‌های آن‌ها و... ازجمله اهداف این تفاهم نامه است.

 

 

درج شده توسط: مدیر سایت