افزایش همکاری میان دانشگاه شهید چمران اهواز و شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب - دانشگاه شهید چمران اهواز

در نشستی با حضور رئیس و اعضای هیئت علمی دانشکدۀ مهندسی دانشگاه شهید چمران اهواز و مدیران و رؤسای شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، زمینههای همکاری مشترک، بررسی شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در ابتدای این نشست، دکتر اکبریزاده، رئیس دانشکدۀ مهندسی به معرفی گروههای مختلف آموزشی، شمار دانشجویان در مقاطع مختلف تحصیلی، توانمندیهای آموزشی، پژوهشی و ارتباط با صنعت هر یک از گروههای دانشکده پرداخت.
وی با اشاره به قدمت ارتباط میان دانشکدۀ مهندسی و شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب و پروژههای متعددی که از سوی دانشکدۀ مهندسی برای رفع چالشهای این شرکت انجام شده است، خواستار استفاده هر چه بیشتر این شرکت از ظرفیت اعضای هیئت علمی، دانشجویان تحصیلات تکمیلی و امکانات آزمایشگاهی و کارگاهی دانشکده مهندسی برای رفع مشکلات و نیازهای مرتبط با آن شرکت شد.
در ادامه مهندس نخعی، رئیس واحد نظارت بر انسجام خطوط لوله شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، به ارائۀ گزارشی از فعالیتهای این شرکت و موضوعات و نیازهای صنعتی که در سالهای اخیر این صنعت با آن مواجه شده است، پرداخت.
وی با تاکید بر لزوم تأسیس پژوهشکدۀ مرتبط با «خطوط لوله» در دانشگاه شهید چمران اهواز شد و اظهار کرد: راهاندازی این پژوهشکده میتواند حوزههای سختافزاری و نرمافزاری مورد نیاز را بیش از پیش تقویت کند.
تنظیم تفاهمنامه در راستای تأسیس این مرکز پژوهشی، رفع نیازهای شرکت در دو حوزۀ تکنیکهای بازرسی و هوشمندسازی سامانههای مربوط به پایش خطوط لوله از جمله مواردی بود که توسط آقای مهندس نخعی طرح شد.
در ادامه این نشست، هر یک از اعضا، دیدگاهها و نظرات خود را بیان کرده و از پیشنهاد تأسیس مرکز پژوهشی «خط لوله» استقبال کردند.
گفتنی است در پایان این نشست، بازدیدهایی از آزمایشگاه مرکزی، مرکز تحقیقات فولاد، مرکز تحقیقات حفاری، مرکز تحقیقات گاز و نیز آزمایشگاه تخصصی شبکههای گازرسانی دانشگاه شهید چمران اهواز، انجام شد.