19 06 2023 21:49
کد خبر : 1570586
تعداد بازدید : 669

ارسال ۱۸۵ مقاله به اولین همایش ملی جایگاه زن در فرهنگ و سبک زندگی ایرانی اسلامی

 

 
 
دبیر علمی اولین همایش ملی جایگاه زن در فرهنگ ایرانی اسلامی از ارسال ۱۸۵ مقاله به دبیرخانه‌ی این همایش خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر مرضیه شهریاری، در آیین افتتاحیه‌ی این همایش که پیش از ظهر امروز سه‌شنبه ۳۰ خردادماه در تالار اجتماعات امام رضا(ع) مجتمع نفت اهواز برگزار شد، گفت: ۱۳۲ مقاله‌‌ی ارسال شده به این همایش ارزش پذیرفته شدن داشتند، که از این تعداد ۲۲ مقاله به عنوان برتر معرفی شده است.
وی بیان کرد: مقالات ارسال شده در حوزه‌ی زن و حقوق، زن و فرهنگ، زن و اقتصاد، زن و آموزش و سیاست و جمعیت زنان نگاشته شده است.
مشاور رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز در امور بانوان و خانواده، اظهار کرد: همچنین ۱۱۷ نفر برای شرکت در این همایش نام‌نویسی کرده‌اند و امروز در این همایش حضور دارند.
شهریاری، هدف اصلی از برگزاری این همایش ملی را شناخت مسایل و مشکلات زنان به عنوان پدیده‌‌های اجتماعی نام برد و افزود: ایده‌ی برگزاری این همایش از ابتدای سال ۱۴۰۰ ارائه شد، تا بتوان به موضوع جایگاه زن به عنوان مادر، همسر و پایه‌گذار خانواده در جامعه پرداخته شود.
گفتنی است این همایش با حضور دکتر علی‌محمد آخوندعلی رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز و حجت‌الاسلام والمسلمین آیت عادلی‌نژاد مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان خوزستان همراه بود.

همچنین مسئول امور بانوان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، و دبیر کارگروه تحکیم خانواده وزارت کشور در حاشیه این همایش در جمع خبرنگاران، بیان کرد: بهترین نسخه برای پیشگیری و کاهش التهابات اجتماعی، و حتی مواردی که منجر به اغتشاش و عفونت اجتماعی می‌شود، گفتمان‌های علمی است.

مرضیه عزتی وظیفه‌خواه، گفت: بر اساس فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی، بهترین نسخه و راهکار برای حل چالش‌ها و مشکلات زنان این‌گونه است که زنان باید از سیاست‌گذاری تا اجرا و احقاق حقوق خود تربیت شده و نقش بپذیرند، تا دستاوردهای قابل توجه کسب کنند.

وی با اشاره به اینکه تعداد بانوان و مقالات ارائه شده در این همایش از جمله مواردی است که نشان می‌دهد تعداد فرهیختگان بانو در جامعه رو به رشد و پیشرفت است، افزود: بر مجموعه نظام، حاکمیت و قوای سه گانه فرض است که براساس ظرفیت ایجادشده پس از انقلاب اسلامی، به زنان تحصیل‌ کرده در حوزه‌های اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و ورزش، نقش‌های بیشتری داده شود؛ همچنین برای چالش‌های قضایی نیز باید کمیسیون‌ها و کمیته‌های تخصصی تشکیل شود.

عزتی‌خواه گفت: وضعیت اجتماعی اخیر جامعه نشان می‌دهد که در حوزۀ گفتمان‌سازی با وجود تلاش در خدمات‌رسانی فرهنگی به نسل جوان، اطلاعرسانی دقیقی از مبانی لازم صورت نگرفته است.

 

درج شده توسط: مدیر سایت