اختتامیۀ هفدهمین جشنوارۀ دانشگاهی «حرکت» برگزار شد - دانشگاه شهید چمران اهواز
سرپرست دانشگاه شهید چمران اهواز در آیین اختتامیۀ هفدهمین جشنوارۀ دانشگاهی «حرکت» بر اهمیت نقش دانشجویان در تقویت نهادهای علمی و مدنی تأکید کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، حسینزاده در این آیین که بعدازظهر روز گذشته (یکشنبه 21 اردیبهشتماه» در تالار شهید مطهری دانشکدۀ علوم برگزار شد، گفت: انجمنهای علمی دانشجویی میتوانند به عنوان پل ارتباطی میان جامعه دانشگاهی و سیاستگذاران عمل کرده و زمینهساز انتقال مطالبات علمی و آموزشی به مدیران و برنامهریزان شوند.
وی با تأکید بر حمایت دانشگاه از انجمنهای علمی، افزود: این نهادها نهتنها در فضای دانشگاه، بلکه در سطح کلان جامعه نیز اثرگذار هستند و فعالیت مستمر آنها، زمینهساز رشد علمی و توسعۀ اجتماعی خواهد بود.
وی تصریح کرد: انجمنهای علمی، اعضای هیئتعلمی و دانشجویان لازم است با برنامهریزی گستردهتر و افزایش فعالیتهای علمی نقش پررنگتری در ارتقای سطح علمی دانشگاه داشته باشند.
در ادامه دکتر فرشید نادری، سرپرست معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز، با قدردانی از برگزارکنندگان جشنواره، بر اهمیت تقویت انجمنهای علمی دانشجویی و نقش نهادهای دانشجویی در توسعۀ علمی دانشگاه تأکید کرد.
وی به حضور خانوادههای دانشجویان در این آیین اشاره کرد و افزود: یکی از اهداف معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، ارتباط نزدیکتر میان جامعه و دانشگاه است، و حضور خانوادهها در چنین رویدادهایی، نشاندهندۀ موفقیت دانشگاه در این زمینه است.
دکتر نادری در بخش دیگری از صحبتهای خود، به نام خلیج فارس اشاره کرد و تأکید کرد: هویت کهن ایران با چنین تحریفهایی خدشهدار نخواهد شد و نام خلیج فارس همواره باقی خواهد ماند.
وی تصریح کرد: تلاش برخی جریانها برای تغییر نام این پهنۀ آبی، نمیتواند در برابر تاریخ چندهزار سالۀ ایران تأثیری داشته باشد.
در پایان علی مدرسی، دبیر اجرایی جشنواره، طی سخنرانی خود با تأکید بر تلاشهای صورتگرفته در مسیر برگزاری این رویداد، از تیم اجرایی جشنواره، مسئولان دانشگاه و دانشجویان حاضر قدردانی کرد.
مدرسی با اشاره به چالشهای اجرایی این جشنواره، تصریح کرد: مسیر برنامهریزی و برگزاری این رویداد تنها یک رویداد چند روزه نبوده، بلکه حاصل ماهها تلاش، برنامهریزی، هماهنگی و همکاری میان دانشجویان بوده است.
دبیر اجرایی هفدهمین جشنوارۀ دانشگاهی حرکت با اشاره به همکاری و تعامل میان اعضای تیم اجرایی، اظهار کرد: هر مرحله از برنامهریزی جشنواره، تجربهای ارزشمند برای دانشجویان بوده و حضور پررنگ انجمنهای علمی در این رویداد، نشاندهندۀ تأثیرگذاری فعالیتهای دانشجویی در فضای دانشگاه است.
وی با اشاره به تأثیر جشنواره حرکت بر فضای علمی دانشگاه، تأکید کرد: این رویداد تنها یک رقابت دانشجویی نبوده، بلکه فرصتی برای رشد، تعامل و یادگیری مشترک محسوب میشود. این جشنواره تنها برای رقابت برگزار نشده است، بلکه در این رویداد برای خلق فرصتهای جدید، برای دیدهشدن و تأثیرگذاری نسل جوان گرد هم آمدیم.
گفتنی است، این مراسم با تقدیر از برترین انجمنهای علمی دانشجویی و اهدای جوایز به نفرات برگزیده، به کار خود پایان داد.