آیین نکوداشت زندهیاد حجتالاسلاموالمسلمین سیدمحسن شفیعی برگزار شد - دانشگاه شهید چمران اهواز

با حضور حجتالاسلاموالمسلمین سیدعبدالنبی موسویفرد، نمایندۀ ولیفقیه در استان خوزستان و امامجمعۀ اهواز، دکتر علیمحمد آخوندعلی، رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز و شماری از مسئولان استانی و جامعۀ دانشگاهی استان خوزستان، آیین نکوداشت زندهیاد حجتالاسلاموالمسلمین سیدمحسن شفیعی برگزار شد.
به گزارش روابطعمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر علیمحمد آخوندعلی، در این آیین که پیش از ظهر امروز یکشنبه ۲۹ بهمنماه در تالار شهدای دانشگاه علوم پزشکی جندیشاپور اهواز برگزار شد، گفت: صحبتکردن در جمع دانشمندان حاضر در این نشست و دربارۀ عالمی همچون مرحوم حجتالاسلاموالمسلمین سیدمحسن شفیعی به دلیل شخصیت عزتمند این استاد فرهیخته، کاری سخت و دشوار است.
وی، بیان کرد: همۀ کسانی که با مسئول فقید دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان و شهید چمران اهواز ارتباط داشتند، میدانند که او فردی منحصربهفرد بود. سیدمحسن شفیعی شخصیتی بسیار شفاف و آزاده داشت و همچون نخل سرافراز و بیدار بود.
رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز، افزود: با شناختی که از آن مرحوم داریم، اگر امروز در میان ما بود غزه و قتلعام مسلمانان و شرکت در انتخابات پیشرو، دو موضوعی بود که بر آن تأکید داشتند.
آخوندعلی، ادامه داد: فقدان مرحوم سیدمحسن شفیعی، صدمهای بود که جبران آن بعید است؛ اما شجرۀ این استاد عالی قدر این خلأ را به لطف الهی جبران میکند.
وی با اشاره به مصوبه ی شورایعالی انقلاب اسلامی ایران، گفت: بر اساس این مصوبه دانشگاهها موظف به ایجاد تالار مفاخر و گوشههای فاخر هستند؛ ازاینرو در تلاش هستیم که باتوجهبه ظرفیتهای دانشگاه شهید چمران اهواز این مصوبه اجرایی شود.
حجتالاسلاموالمسلمین سیدعبدالنبی موسویفرد، نمایندۀ ولیفقیه در استان خوزستان و امامجمعۀ اهواز، با تقدیر از برگزارکنندگان این آیین، بیان کرد: در هر عذابی که خداوند متعال نازل میکند، دستهای در امان هستند و آن دسته کسانی هستند که ظاهر و باطن آنها یکی است.
وی افزود: شهادت میدهم که مرحوم حجتالاسلاموالمسلمین سیدمحسن شفیعی، یکی از صادقترین افرادی بود که قول و عمل یکسان داشت.
دکتر صابری، رئیس بنیاد نخبگان استان خوزستان نیز بیان کرد: زندهیاد مرحوم سیدمحسن شفیعی فردی اثرگذار در محیط دانشگاهی بود و این آیین بهپاسداشت یاد و خاطرۀ این عالم عالیقدر برگزار میشود.
وی افزود: اگرچه همۀ آحاد جامعه ارزشمند و محترم هستند، اما انسانهایی هستند که در سایۀ استعدادهای خدادادی و مجاهدتهای بیوقفه به جایگاهی میرسند که جامعه از وجود آنها بیشازپیش بهرهمند میشود.
رئیس بنیاد نخبگان استان خوزستان با اشاره به لزوم صیانت از سرمایههای انسانی، اظهار کرد: افرادی مانند مرحوم سیدمحسن شفیعی حتی اگر در میان ما نباشند هم نقش آنها پررنگ و مؤثر است و رسالت ما نیز این است که این سرمایهها به جامعه معرفی کنیم.
دکتر محسن شاهرضایی، مدیرکل دفتر الگوسازی و تکریم نخبگان بنیاد نخبگان کشور نیز گفت: یکی از وظایف مسئولان، الگوسازی از مفاخر است که به لطف خداوند این مهم در بنیاد نخبگان خوزستان بهخوبی انجام شده است.
وی با بیان خاطرهای از مرحوم سیدمحسن شفیعی، افزود: آن استاد گرانقدر نخبگان استان خوزستان را بهخوبی میشناختند و نسبت به آنان احساس مسئولیت میکردند.
دکتر سرمست، رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندیشاپور اهواز نیز در این آیین، خاطرنشان کرد: هر فردی که با مرحوم حجتالاسلاموالمسلمین سیدمحسن شفیعی آشنایی داشت از چشمۀ زلال و بابرکت او بهرهمند شده است.
وی بیان کرد: سختکوشی و تلاش برای کسب علم و دانش، زهد و سادهزیستی، خستگیناپذیری، مردمیبودن و... از خصوصیتهای آن مرحوم بود. مرحوم سیدمحسن شفیعی مشاوری امین برای همۀ افرادی بود که با او مشورت میکردند.
گفتنی است در این آیین شماری از مسئولان استان و اعضای هیئتعلمی دانشگاههای شهید چمران اهواز و جندیشاپور اهواز به بیان خاطراتی از مرحوم حجتالاسلاموالمسلمین سیدمحسن شفیعی، مسئول فقید دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان پرداختند.
رونمایی از کتاب «نقش ماندگار» شامل گفتوگوهایی دربارۀ مرحوم سیدمحسن شفیعی و قرائت ارجنامۀ بنیاد نخبگان از دیگر برنامههای این آیین بود.