20 09 2020 23:17
کد خبر : 1693097
تعداد بازدید : 454

آیین غبارروبی و ادای احترام به شهدای گمنام دانشگاه برگزار شد

 

 

 

با حضور جمعی از دانشگاهیان شهید چمران اهواز در نخستین روز از هفته دفاع مقدس آیین غبارروبی و ادای احترام به شهدای گمنام این دانشگاه، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در این آیین که صبح امروز دوشنبه 31 شهریورماه با حضور دکتر حسین زاده معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خوزستان، اعضای هیئت‌رئیسه، کارکنان، اعضای هیئت‌علمی و دانشجویان دانشگاه برگزار شد، دانشگاهیان با آرمان‌های شهدای هشت سال دفاع مقدس تجدید پیمان کردند.

در این آیین دکتر حسین زاده معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خوزستان بیان کرد: اگر شهریورماه سال 1359 را موردبررسی قرار دهیم می‌بینیم که امروز نیز کشورمان همچنان درگیر همان کینه‌توزی و طمع‌های دشمنان است.

وی افزود: پس از انقلاب اسلامی ایران به دلیل شرایط جنگی بسیاری از کارخانه‌هایی که به خارج از کشور وابسته بودند تحریم شدند و همین مسئله وضعیت اقتصادی را سخت کرد.

معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خوزستان، ادامه داد: در بخش نظامی نیز پس از انقلاب با تحریم‌های گسترده‌ای مواجه شدیم و این مسئله موجب شد که دشمن بعثی گمان کند در وضعیتی که ساختار نظامی کشور دچار مشکل شده است از توان دفاعی کشور ایران نیز کاسته شده است.

حسین زاده با اشاره به اختلاف‌نظرهای سیاسی گروه‌های داخلی در ابتدای انقلاب، عنوان کرد: این اختلاف‌نظر موجب شکننده شدن وضعیت سیاست داخلی کشور شده بود؛ همچنین در آن دوران کشورهای همسایه نیز از ترس الگوبرداری از انقلاب ایران، هیچ ارتباطی با کشور ما نداشتند و این موضوع شرایط را به‌مراتب سخت‌تر کرده بود.

وی خاطرنشان کرد: تمامی این مسائل وضعیت سیاسی داخلی و خارجی را در سال 1359 دشوار کرده بود اما آنچه دشمن بعثی در تحلیل‌هایش به آن توجه نداشت این بود که فرهنگ انقلاب و دفاع مقدس که به رهبری امام خمینی(ره) در کشورمان شکل گرفت ریشه در فرهنگ عاشورایی داشته است و رشادت‌های جوانان ایران در دفاع از میهنمان مانند واقعه عاشورا برای همیشه در تاریخ ماندگار شد.

در ادامه حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌محمد حسین زاده عضو هیئت‌علمی دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه شهید چمران اهواز، بیان کرد: رشادت‌های جوانان در دوران دفاع مقدس الگویی برای فعالیت‌های جهادی جوانان است.

وی، افزود: امام حسین (ع) مقطعی کوتاه اما تأثیرگذار را در تاریخ از خود به‌جای گذاشته‌اند و امروز عاشورا به امامت ایشان را به‌عنوان یک فرهنگ می‌شناسیم و از آن به‌عنوان تحولی بزرگ نام می‌بریم.

مدیر گروه معارف اسلامی دانشگاه شهید چمران اهواز، ادامه داد: کربلا میدان تجلی حق علیه باطل بود و امکان نداشت کسی در این میدان حضورداشته باشد و متحول نشود.

حسین زاده، گفت: دوران دفاع مقدس نیز یک سرمایه است؛ در سال 1359 با دشمنی روبرو شدیم که بسیاری از کشورهای دنیا با آن‌ها همکاری داشتند. امروز نیز گرفتار خصم قدرت‌هایی هستیم که شریان‌های اقتصادی، سیاسی و اجتماعی ما را هدف گرفته‌اند.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود به نقش دانشگاه‌ها در هدایت مسائل مختلف اجتماعی اشاره کرد و گفت: اگر امروز نتوانیم سرمایه‌گذاری درستی در حوزه‌های مختلف دانشگاهی داشته باشیم نمی‌توانیم در آینده نیز موفق باشیم. از سوی دیگر دانشگاه‌ها نیز باید فضای لازم برای ارتباط با جامعه را فراهم کنند.

در ادامه این آیین معصومه گزنی کارمند دانشکده دامپزشکی دانشگاه شهید چمران اهواز و از رزمندگان دوران دفاع مقدس به بیان خاطراتی از دوران جنگ پرداخت.

 

 

 

 

درج شده توسط: مدیر سایت