30 01 2022 05:46
کد خبر : 1649197
تعداد بازدید : 555

آیین تکریم و معرفی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی و سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شد

 

 

با حضور دکتر علی‌محمد آخوندعلی سرپرست دانشگاه شهید چمران اهواز و حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید محسن شفیعی مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه آیین تکریم و معرفی معاونان فرهنگی و اجتماعی و آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر آخوندعلی در این آیین که پیش از ظهر امروز شنبه 9 بهمن‌ماه در سالن اجتماعات حوزه‌ی ریاست دانشگاه برگزار شد از تلاش‌ها و خدمات دکتر عبدالرحیم هوشمند معاون پیشین فرهنگی و اجتماعی و دکتر علیرضا جلیلی‌فر معاون پیشین آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تقدیر کرد.

وی در ادامه با آروزی موفقیت برای دکتر مکتبی و دکتر پیغان، به جایگاه ویژهی این دو معاونت در دانشگاه اشاره کرد و افزود: معاونت‌های فرهنگی و اجتماعی و همچنین آموزشی و تحصیلات تکمیلی ارتباطی مستقیم با دانشجویان دارند و معاونان این دو حوزه‌ی مهم باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنند که بهترین خدمات به دانشجویان ارائه شود.

سرپرست دانشگاه شهید چمران اهواز با تقدیر از اعلام آمادگی معاونان پیشین دانشگاه برای انتقال تجربیات خود به معاونان جدید، گفت: نفس این اعلام آمادگی برای همکاری ارزشمند و نشان‌دهنده‌ی احساس مسئولیت جامعه‌ی دانشگاهی در قبال پیشرفت دانشگاه است که خوشبختانه تغییر و تحول مرسوم جایگاه نمی‌تواند خدشه‌ای به این روحیه وارد کند.

درادامه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید محسن شفیعی مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه، اظهار کرد: خداوند در قرآن کریم به پیامبر اکرم (ص) می‌فرمایند «فَبِما رَحمَةٍ مِنَ اللَّهِ لِنتَ لَهُم»؛ اینکه با مردم و جامعه مهربان هستی و قلب مهربان و فراخی داری، به‌واسطه‌ی رحمت‌الهی است.

وی بر ضرورت همراهی و همدلی با دانشجویان در حوزه‌های آموزشی، فرهنگی و دانشجویی با دانشجویان تأکید کرد و افزود: سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی و معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه همواره باید در کنار دانشجویان باشند.

وی از تلاش‌های دکتر هوشمند معاون پیشین فرهنگی و اجتماعی و دکتر جلیلی‌فر معاون پیشین آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تقدیر کرد و ادامه داد: امیدوارم دکتر پیغان و دکتر مکتبی بتواند با برنامه‌ریزی‌های لازم بهترین شرایط را برای فعالیت‌های آموزشی، فرهنگی و اجتماعی دانشجویان دختر و پسر این دانشگاه فراهم نمایند.

دکتر علیرضا جلیلی‌فر معاون پیشین آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید چمران اهواز با اشاره به فعالیت‌های مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان دانشگاه، گفت: امسال بیش از 160 داوطلب برای شرکت در دوره‌های آموزشی مرکز آزفای دانشگاه نام‌نویسی کرده‌اند.

وی با اشاره به برگزاری بیش از 100 جلسه‌ی شورای مدیران معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، افزود: ایجاد بایگانی الکترونیک، راه‌اندازی سامانه‌ی حق‌التدریس، سامانه‌ی الکترونیکی درخواست برای بررسی بیش از 40 درخواست آموزشی، سامانه‌ی الکترونیکی المپیاد علمی، سامانه‌ی ترفیع پایه، ایجاد سامانه‌ی آموزانه و راه‌اندازی مرکز آموزش‌های مستمر اعضای هیئت‌علمی از برنامه‌های انجام‌شده در این معاونت است.

معاون پیشین آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید چمران اهواز در خصوص برگزاری کلاس‌های برخط دانشگاه هم‌زمان به همه‌گیری بیماری کرونا از تولید محتوای مجازی و سیستماتیک 30 درس‌آموزشی خبر داد.

جلیلی‌فر از انعقاد قرارداد برگزاری آزمون‌های دستگاه‌های اجرایی استان در مرکز آموزش‌های آزاد معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی از دیگر برنامه‌های انجام در این معاونت دانست و اظهار کرد: سال گذشته بیش از یک هزار ساعت کارگاه آموزشی برای دستگاه‌های اجرایی برگزارشده است.

وی از طراحی دانش‌نامه‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی و کارشناسی، تجمیع کارت‌های دانشجویی، راه‌اندازی سامانه‌ی تیکتینگ، راه‌اندازی دو مرکز توسعه‌ی شایستگی‌های دانشجویی در دانشکده‌ی مهندسی و دانشکده‌ی اقتصاد و علوم اجتماعی برای توانمندسازی دانشجویان به‌عنوان بخش از فعالیت‌های مرتبط با دانشجویان نام برد.

دکتر رحیم پیغان معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید چمران اهواز نیز در این نشست، گفت: علم، اخلاق و پشتکار سه اهرم مهم مدیریت است و امیدوارم با همکاری مجموعه‌ی معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی بتوانیم در راستای تحقق برنامه‌های دانشگاه گام برداریم.

دکتر هوشمند معاون پیشین فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز نیز در این نشست با اشاره به برخی از فعالیت‌های این معاونت در سال‌های گذشته، عنوان کرد: توزیع عادلانه‌ی یارانه‌ی نشریات، برگزاری کارگاه‌های مهارت‌آموزی به دانشجویان دختر ساکن در خوابگاه‌ها، حضور دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز در جشنواره‌های ملی و سراسری قرآن و عترت، افزایش فعالیت‌های کانون‌های دینی، فعالیت تشکل‌های اسلامی و... بخشی از دستاوردهای این معاونت است.

وی از برگزاری جلسه‌های کمیته‌ی ناظر بر نشریات به‌صورت ماهانه در معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز خبر داد و بیان کرد: این جلسات به‌منظور بررسی فعالیت نشریات دانشجویی برگزار می‌شود.

هوشمند، افزود: همچنین دو کتاب «نقش دانشگاه در دوران دفاع مقدس» و «شهدای دانشگاه» در معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز تهیه‌شده است که به‌زودی منتشر می‌شود.

دکتر مکتبی سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز نیز از فعالیت‌های انجام‌شده در معاونت فرهنگی و اجتماعی که حاصل تلاش معاونت و کارکنان این معاونت است، تقدیر کرد.

 

درج شده توسط: مدیر سایت