آیین تکریم رئیس پیشین و معرفی رئیس جدید دانشکدهی مهندسی آب و محیطزیست - دانشگاه شهید چمران اهواز

با حضور دکتر علیمحمد آخوندعلی رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز آیین تکریم و قدردانی از رئیس پیشین دانشکدهی مهندسی آب و محیطزیست و معرفی رئیس جدید این دانشکده، انجام شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر آخوندعلی در این آیین که پیش از ظهر امروز شنبه 12 آذرماه در تالار اجتماعات دانشکدهی مهندسی آب و محیطزیست برگزار شد از تلاشهای دکتر مهدی قمشی رئیس پیشین این دانشکده تقدیر کرد و گفت: پایان هر دورهی مدیریتی با آغاز دورهای دیگر آغاز میشود و بیشک هدف اصلی و نهایی همهی مدیران و مسئولان در دانشگاه شهید چمران اهواز توسعه، تعالی و پیشبرد برنامههای این دانشگاه است.
وی با اشاره به پیشینهی دانشکدهی مهندسی آب و محیطزیست بیان کرد: پیش از ایجاد فعالیتهای این دانشکده در قالب گروه آبیاری و زه کشی در دانشکدهی کشاورزی انجام میشد؛ با توجه به ظرفیتهای موجود در استان خوزستان گروه آبیاری و زه کشی امکان خدماترسانی به همهی نیازهای استان و منطقه را نداشت، ازاینرو تصمیم گرفتهشده که این گروه به دانشکدهای مستقل تبدیل شود.
رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز، افزود: حل مشکلات جامعه از مهمترین برنامههای این دانشگاه است و دانشکدهی مهندسی آب و محیطزیست باوجود اعضای هیئتعلمی کاردان، کارکنان شایسته و دانشجویان کوشا این ظرفیت را دارد که بتواند در حوزهی منابع آبی به جامعه خدمترسانی کند.
آخوندعلی در خصوص انتصاب دکتر امیر سلطانی محمدی رئیس جدید دانشکدهی مهندسی آب و محیطزیست، عنوان کرد: در این دانشکده گروه آبیاری و زه کشی این دانشکده گروه مادر محسوب میشود و تجربههای دکتر سلطانی در این گروه میتواند زمینهی رشد و توسعهی گروههای دیگر را نیز بهخوبی فراهم کرد.
وی بابیان اینکه خوزستان در تولیدات کشاورزی جزو استانهای برتر کشور است، گفت: کشاورزی محور توسعهی کشور است؛ خوزستان همواره با منابع نفت و گاز و پتروشیمی و صنعت و... شناخته میشود اما جایگاه این استان در حوزهی کشاورزی نیز جایگاه ویژهای در کشور دارد.
رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز در بخش دیگری از صحبتهای خود دربارهی بازگشایی دانشگاهها پس از دوسال وقفه به دلیل همهگیری بیماری کرونا، اظهار کرد: برگزاری کلاسها و دورههای برخط در این دوسال مزایایی بسیاری برای نظام آموزش عالی داشته است اما بهترین شیوه برای برقرار دانشگاهها حضور دانشجویان در کلاسهای درس است.
در ادامه دکتر مهدی قمشی رئیس پیشین دانشکدهی مهندسی آب و محیطزیست دانشگاه شهید چمران اهواز از تلاش و همراهی هیئترئیسهی پیشین و هیئترئیسهی جدید دانشگاه شهید چمران اهواز در پیش برد برنامههای این دانشکده تقدیر کرد.
وی افزود: جذب دانشجوی پسادکتری، جذب هیئتعلمی، ایجاد رشتههای جدید، جذب اعتبارات خارج از دانشگاه برای ایجاد و توسعهی زیرساختهای ساختمان جدید دانشکده، جذب پنج میلیارد تومان کمکهای مردمی برای احداث گلخانههای تحقیقاتی و... از فعالیتهای انجامشده در این دانشکده است.
دکتر امیر سلطانی محمدی رئیس جدید دانشکدهی مهندسی آب و محیطزیست دانشگاه شهید چمران اهواز نیز از تلاشهای دکتر مهدی قمشی تقدیر کرد و گفت: قبول مسئولیت ریاست دانشکده کار بسیار سخت و دشواری است و امیدوارم بتوانم با همکاری و همراهی مجموعهی دانشکدهی زمینهی توسعهی و اجرای برنامههای راهبردی را فراهم نمایم.
وی دانشکدهی مهندسی آب و محیطزیست را یکی از دانشکدههای شاخص دانشگاه شهید چمران اهواز دانست و اظهار کرد: بیش از 70 درصد از دانشجویان این دانشکده در مقطع تحصیلات تکمیلی تحصیل میکنند و حضور استادان مجرب و کارشناسان کاردان ازجمله مزیتهای مهم این دانشکده است.
رئیس دانشکدهی مهندسی آب و محیطزیست دانشگاه شهید چمران اهواز با اشاره به ایجاد گروه مهندسی محیطزیست در این دانشکده گفت: توسعهی این دانشکده به حمایتهای بیشتری از سوی مسئولان دانشگاه نیاز دارد و امیدواریم بتوانیم با حمایتهای لازم زمینهی رشد این گروه کاربردی را در دانشکده فراهم نماییم.
گفتنی است در پایان این آیین که با حضور شماری از اعضای هیئتعلمی و کارکنان دانشکدهی مهندسی آب و محیطزیست برگزار شد با اهدای لوح تقدیر از دکتر قمشی تقدیر به عمل آمد و ابلاغ دکتر سلطانی محمدی بهعنوان رئیس جدید دانشکده نیز به وی اعطا شد.