15 03 2022 07:30
کد خبر : 1622687
تعداد بازدید : 717

آیین تجلیل از ایثارگران دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد

 

 

با حضور دکتر علی‌محمد آخوندعلی سرپرست و حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید محسن شفیعی مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه شهید چمران اهواز، آیین تجلیل از ایثارگران این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر علی‌محمد آخوندعلی سرپرست دانشگاه در این آیین که در سالن اجتماعات حوزه‌ی ریاست دانشگاه برگزار شد با شادباش میلاد مبارک حضرت علی‌اکبر (ص) و روز جوان و فرارسیدن میلاد حضرت مهدی (عج) گفت: در جریان حرکت به‌سوی کربلا، در اطراف نینوا، وقتی امام حسین (ع) بر محمل اندکی خوابیدند، رؤیایی را دیدند و بیدار شدند و آیه‌ی اِسْتِرْجاع را خواندند؛ ایشان از پدر گرامی‌شان سؤال کرد «مگر ما بر حق نیستیم؟» و گفت‌وگویی انجام شد و حضرت علی‌اکبر(ع) خود را تسلیم امر حق کرد و در راستای اهداف امام‌حسین (ع) جان پاکشان را نثار کرد.

وی، افزود: شجره‌ی مبارک امامت و ولادت با ایثارگری حضرت علی‌اکبر (ع) ادامه پیدا کرد و امام مهدی (عج) ثمره‌ی این شهادت و ایثارگری است.

در ادامه حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید محسن شفیعی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شهید چمران اهواز، بیان کرد: خداوند را شاکریم که این آیین هم‌زمان با ولادت حضرت علی‌اکبر (ع) برگزارشده است که در خاندان پیغمبر اسلام نماد پیامبر اعظم بودند.

وی افزود: امام حسین (ع) درباره‌ی ایشان می‌فرمایند «أَشْبَهُ النَّاسِ خَلْقاً وَ خُلُقاً وَ مَنْطِقاً بِرَسُولِکَ» یعنی صورت و سیرت حضرت علی‌اکبر (ع) شبیه‌ترین فرد به پیامبر است؛ و در ادامه‌ی این جمله می‌فرمایند «کُنَّا إِذَا اشْتَقْنَا إِلَی نَبِیِّکَ نَظَرْنَا إِلَیْهِ» یعنی هر زمان دلمان برای پیامبر تنگ می‌شد به حضرت علی‌اکبر (ع) نگاه می‌کردیم.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شهید چمران اهواز، بیان کرد: بسیاری از مفاهیمی که سال‌ها با کربلا در ذهن ما گره‌خورده بود، در چهل سال گذشته نمادهایی از آن‌ها پیش روی ما قرار گرفت؛ در سال‌های گذشته واژهایی مانند شهادت و ایثار، مادر شهید، فرزند شهید و... با ما مأنوس شده‌اند و آنچه را در کتاب‌ها خوانده بودیم، مشاهده کردیم.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید محسن شفیعی، خاطرنشان کرد: تجلیل و تکریم یادگاران شهدا، فرصتی برای بازگویی و بازخوانی اساس این مطلب است؛ اگر فرزند شهید را تکریم می‌کنیم آن شهید را تکریم کرده‌ایم.

وی، تصریح کرد: همسران شهدا با چالش‌های بسیاری مواجه بودند که یکی از این چالش‌ها تنهایی آن‌ها در حمایت و رشد و تربیت فرزندان است؛ نگاه به شهادت و یادگاران شهیدان باید متعالی باشد و جامعه با تمامی سختی‌ها و مشکلات زندگی آنان آشنا شود.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شهید چمران اهواز، گفت: در حوزه‌ی شهادت واژه‌های جدید ایجاد می‌شود و وفاداری و فداکاری و... معنا می‌پذیرد؛ از این رو در رهگذر تکریم خانواده‌های شهدا ارزش‌های اخلاقی را تکریم می‌کنیم. خداوند در قران کریم می‌فرمایند «مِنَ المُؤمِنینَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللهَ عَلَیهِ» یعنی شاهدان و ایثارگران کسانی هستند که به عهد خود وفا کردند؛ عهدی که خداوند از همگان گرفته است و خیلی‌ها به آن وفا نکرده‌اند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین شفیعی، افزود: فرزند شهید نماد انسانی است که می‌توانست نرود، ولی رفت! می‌توانست بماند، ولی نماند! فرزندان کسانی که در صدر اسلام در جنگ بدر حضور داشتند «بدریون» نامیده می‌شدند؛ یعنی کسانی که روزهای سخت در کنار پیامبر اسلام حضور داشتند.

وی، ادامه داد: پیامبر در تکریم حضرت خدیجه (س) می‌فرمایند «آنگاه‌که همه مرا تکذیب کردند، مرا تائید کرد. آنگاه‌که همه مرا تنها گذاشتند، به من پیوست.» شهیدان هشت سال دفاع مقدس اگر در روز عاشورا حضور داشتند بی‌شک به یاری امام حسین (ع) می‌شتافتند.

گفتنی است در پایان این آیین با اهدای لوح تقدیر از ایثارگران و فرزندان شهدای دانشگاه شهید چمران اهواز تجلیل شد.

 

درج شده توسط: مدیر سایت